Tänään onkin tapahtuma rikas päivä. Enkeli2:lla on luokkaretki Hämeenlinnaan. Pääsee koulusta vasta kolmelta. Kivalta retki kuitenkin kuulosti. Tutustuminen Hämeen linnaan, ruokailu linnan ravintolassa ja lopuksi vielä nukketeatteri esitys. Enkeli 3 lähti myös eskarin kanssa retkelle. Menevät Pyynikin näkötorniin munkille. Enkeli 4:llä on oma kerho. Enkeli1 haaveili uintireissusta tessunjärvelle iltapäivällä ja enkeli5 haluneee pihalle jossain välissä. Minulla on varattuna klo16 pesutupa.

Eilen Ukko ja enkeli1 kävivät kunkkumummolle kaupassa ja samalla H&M:stä hakemassa nipun korviksia joita neiti on pyytänyt jo useamman päivän. Nyt on eriväristä nappia joka päivälle eilen laittoi heti pinkit napit tänään näkyi korvissa olevan violetit pallot.

Ensi viikolla alkaa kevätjuhlasesonki. Enkeli4:n kevätjuhla on tiistaina. Ajattelin os mentäisi ihan koko perheen voimalla kun kerrankin päästään. Enkeli 3:n seuraavan viikon maanataina, Enkeli 2:n keskiviikkona ja enkeli1:n lauantaina. Enkeli5:llä ei vielä ole kevätjuhlaa. Mukaan mahtuu myös muutamia kevätreitkiä vielä. Enkeli3 käy eskarin kanssa syömässä juhla-aterian jne. Erikoispäivät saa rutiinit sekaisin ja lippua ja lappua taas riittää sekä muistamista kuka menee mihinkin aikaan kouluun ja eskariin ja mitä tarvikkeita piti ottaakaan mukaan. No kohta koulut loppuu ja saa unohtaa hetkeksi kaiken, kunnes syksyllä on taas uudet tohinat.

Enkeli 4 lähti jo taas pihalle tuota ei mikään pidättele sisällä. Heti herättyään klo7  pukee päälle syö pika pikaa aamupalaa ja sitten alkaa ruikutus "joko mä voin mennä pihaan" satoi tai paistoi. Nytkin kykkii hiekkalaatikolla haravoimassa ja kokkailemassa voikukista soppaa. Partioon taitaa tuonkin neidon tie käydä kun koululaiseksi asti kasvaa.

Nyt kuppi aamuteetä ja sitten lienee yksikoneellinen pyykkä puhtaana ja valmiina ripustettavaksi parvekkeelle kuivumaan. Meinasin tänään pestä kasan villasukkia talven jäljiltä. Jätän kaikille vain yhden parin sukkia saapassukaksi.

Enkeli