Sain viimenin vaihdetuksi sen takarenkaan ja tänään pääsin polkemaan matkamittarin kanssa. 16.46km tuli poijettua 1h16min siinä meni aika eli noin 16km/h oli vauhtia pyörällä. Sinne kaupalle oli pakko polkasta missä käväisin pitkänäperjantaina ja mitattava kuinka oikeassa tuo mies oli sen 7km kansa ja pihkuna tasan 7 km oli kaupalla matkaa mittarin mukaan. Tuohon Lielahteen kaupoille on n.3,5km.

Lapset sai tänään myös pyörät käyttöön kun piha viimein putsattiin hiekasta tai aika huonosti kyllä putsasivat. Enkeli4 halusi poilkea kerhoon mutta ilmeisesti ei syksyllä vilä polkenut tuolle enkeli 3:lla olleella 16'' kun se oli vähän liian ison oloinen pyörä vaikka säädöt oli pienimmillä mahdollisilla. Luulen kyllä että pystyy sillä polkemaan kun vaan saa vähän rohkeutta ajoon. Enkeli 3 ajoi hikipäässä kolme tuntia pihaa ympäri kävi pikaisesti syömässä ja jatkoi taas on vieläkin pihassa polkemassa. Enkeli 1 ja torstaityttö opettivat enkeli 5:tä ajamaan mutta eivät kovin kauaa jaksaneet. Enkeli 5 polkee tänä kesänä ekaa kertaa sillä viimevuonna ei ylettynyt polkimille kun pyörä oli enkeli4:n säädöillä. Voi olla että alkukesä kuitenkin menee potkumopoillessa.

Joulukaktus kukkii yhden kukan ja yhden nupun voimalla nätit on kukat tuossa otin siitä kuvankin mutta en nyt jaksa ladata kuvaa koneelle.

Huomenna siivousta. Tänään jo siivosin eteisen, olkkari ja keittiötä joten vuorossa on vain vessa ja kylppäri sekä lastenhuoneiden siivouksen vahtaamista ja Enkeli 1:n partiorepun tarkistus pakkaus. Kunnes kello tulee 15 ja ukko kotiutuu töistä. Meinaan samalla oven avauksella lähteä asemalle ja junalla kohti Helsinkiä ja Päkäpäätä. Lauantaina on Sinisen tähtösen 5v synttärit. Sinne siis juhlimaan!

Nyt vähitellen lapsille iltapalaa

Enkeli