Eilen jo päätin että jättäisin vanhempainyhdistyksen kokouksen väliin kun kiirettä riittää. No tänään puheenjohtaja laittoi viestiä että käy hammaslääkärissä ja jos voisin mennä pitämään kokouksen kun hänellä on toinen puoli leukaa puuduksissa. Siis sinneppä vielä tänään.

Tietokonepöytä alkaa kahden päivän siivouksen ansiosta näyttämään kohta melkein siistiltä. Koko aamun on pitänyt laatia kauppalistaa vaan tässä se on mennyt koneen ääressä siivotessa. No tuli ruokaakin puuhattua spagettivuokaa ja tänään postista tipahti nippu enkelin siipiä joten niitäkin piti muutama koota malliksi. Montakos enkeliä pikkumummo tarvii nyt niitä voisi valmistua. Postista myös tipahtelee kehukirjeitä kun tuossa soittelein muutaman unohtuneen työtodistuksen perään. Kivaa kun ihmiset kehuu.

Nyt kevään korvalla on kaiken maailman keräyksiin tullut ryhdyttyä.

*Ykkös bonuksella saa kerätä tarroja ja sitten saa alennusta fiskarsin saksista ja puutarhatyö kaluista. Näitä merkkejä meille tulee kun käytämme lähikauppaa. Jo tämän perheen maito ja leipäostoksista tulee merkkejä. Onko siis jollakulla tarvetta merkeille tai halvemmille tuoteille. Itse menasin yhdet voimasakset ostaa Kumikselle ehkä myös oksasakset mutta merkkejä riittää muuhunkin. Keräys loppuu 15.5.

*K-kaupoissa on Finlayson muumilakana keräys. Tämä siis pienissä K-extra ja K-market kaupoissa. Näitä meille ei tule niin usein kun extraa käytetään joskus Enkeli4:n kerhoeväs ostoksiin ja ne harvoin ylittää 15€. Jos siis satut pienessä k-Kaupassa asioimaan niin otappa tarroja matkaan niin meidän pikkutytöt saa pinkit muumilakanat ja eiköhän tuo enkeli 3 ilostu myös sinisestä muumista jos tarroja kertyy runsaasti.(Isomummo varmaan käyttää lähikauppaa joskus sieltä taitaa näitä tarroja saada.) Tämä keräys loppuu 31.5.

*K supermarketissa on myös oma keräys. Täältä välillä ostan jopa viikon ruuat joten silloin leimoja lappuun lätsitään useampia. Alennusta olisi tarjolla Teema astioihin valkoisia ja oliivin värisiä. Minä en näitä tarvitse mutta jos joku haluaa teemaa kotiin voin luopua kupongistani . Oikeastaan ajattelin lähinnä tarvitseeko Enkeli4:n kummitäti C astioita kun muutti omaan kotiin. Kelpaisikohan teema? Tämä keräys loppuu myös 31.5.

* Vielä yksi keräys löytyy. R-kioskin korukeräys. Tämä kuponki on jo yhtä merkkiä vaille valmis ja lisää merkkejä tulee kun käyn lataamassa matkakortit ärrältä. Täysiäkortteja voipi siis tiedustella täältä. Keräys jatkuu 27.5. asti.

Semmoista tällä kertaa. Nyt pohtimaan sitä kauppalappua.

Enkeli