Tänään poistettiin viimen se hampaanjuuri. Eli hammaslääkärissä on jo käytyja poski on puuduksissa. Tulikin vähän lastenhoito ongelmaa kun ukolla piti olla iltavuoro tämän viikon mutta sunnuntaina se vaihtui aamuun sairastapauksen vuoksi. Soittelin sitten Tiitun meille lapsenvahdiksi ja onneksi pääsikin ettei tarvinnut ottaa kahta pienintä mukaan.

Enkeli 3 oli eskarin kanssa pilkkimässä ja tulivat samaan bussiin kun tulin pois hammaslääkäristä. Enkeli3 oli saanut hienon kalan (pikku sintin) jonka kuulemma meinaa syödä. Yritin ehdottaa että jos annettaisi se kala kissalle kun ei siitä taida ihmiselle riittää syötävää. Ehkä kiiruhdan ostamaan silakoita kaupasta ja teen niistä pojalle pihviä niin että tullaan kaikki kylläisiksi. Ei olekkaan ollut paistettuja silakoita pitkään aikaan. Tämän pilkki retken järjestää joku kalaseura ja pilkkimistä on neuvomassa eläkeikäisiä pilkkimiehiä. He kairaavat reijät ja lainaavat välineet. Ihanaa kun jaksavat järjestää tälläisen "elämysksen" eskareille. Myös isot tytöt on aikoinaan päässeet eskarissa pilkille.

Kunkkumummolle siis päätettiin hankkia rollaattori. Ostettiin ihan oma kun eivät ihan mahdottomia maksaneet. Pääse jo seisomaan omin avuin mutta ei vielä uskalla liikkua ilman apua jos tuo rollaattori vähän helpottaisi liikkumista. Edelleen ollaan käyty kerran päivässä auttelemassa. Rollaattorin pitäisi tänään tulla postiin. Pitää kunkkumummolle ostaa oma rekkari ajopeliin ja hankkia töötti.

Ensi viikonloppuna on isoilla tytöillä kuoroleiri ja sunnuntaina Tiitun iso E:n synttärit. Seuraavana viikonloppuan olisikin sitten jo Enkeli3:n synttärit pitääkin alkaa niitä suunnittelemaan jo ihan oikeasti. sitten onkin jo pääsiäinen. Mihin tämä aika taas rientää näin nopeasti.

Haa nyt tulikin posti mutta ei tullut rollaattori lappua postista vaan SLY paketti olisi haettavissa joten illalla postireissu Mitähän kivaa paketista löytyy. Jänskää...

Enkeli