Ei tullut isompaa tautia. Enkeli 3 nukkui yhden päivän sohvalla.Tänään aamulla tuli vielä nuutuneen oloisena ja oli sitä mieltä että ei menisi eskariin mutta pian meno yltyi niin että totesin että et ole enää kipeä. Pika pika siis eskariin retkipäivää viettämään. Illan menaan ohjelmoida niin että poika saa olla rauhassa ja pääsee ajoissa nukumaan jos jotenkin nyt vielä olisikin toipilas.

Alustavan tietokonepöydän siivoamisella on löytynyt 8 ilmasipulin sipulia ja onneksi niistä vain yksi kasvaa. Eilen pääsi kukatkin suihkuun ja hei meillä on vihreitä viherkasveja! Kultaköynnöksessä oli yksi tosi pitkä haara jonka napsasin poikki ja ehkä 30-40cm pätkiksi ja pätkät laitoin tuoppiin juurtumaan. Kohta siis meiltä saisi köynnöstä kotiin. Jos muistan antaa noille vettä. Onkos kellään hyvää vinkkä miten saint pauliasta saa pölyt pois lehdiltä kun se on semmoinen karvainen? Nyt pitää muistaa vaan ostaa multaa että pääsee multien vaihtoon.

Eilen oli pinaattikeittoa isokattilallinen ja sitä jäi niin pyöräytin jämästä lettutaikinan ja tänään herkutellaan pinattiletuilla. Jälkkäriksi appelsiinia. Kyllä taas kelpaa.

Enkeli