Keskiviikkon on herätty. Kukaan lapsista ei eilen enää oksentanut. Tytöt oli kaikista pirteimpiä vaikka ti-ke yönä vielä sairastelivat. Enkeli 3 jaksoi myös vähän valvoa mutta ääni on käheä. Pikku enkelit oli vielä ihan kipeitä eilen. Enkeli5:llä oli pientä lämpöä ja molemmat nukkuivat paljon. Ukko oksensi vielä koko päivän ja oli muutenkin ihan kipeä. Tänään on kaikki lapset selvästi terveitä mutta ovat vielä tänään kotona ja menevät vasta huomenna kouluun. Ukko on ainakin vielä vaan nukkunut mutta sanoi jo olevansa parempi.

Ilmoitin lapsille että tänään on sitten siivouspäivä. Haluan kaiken likapyykin pesuun. Petivaatteita pihalle tuulettumaan vaikka pakkasta onkin  vain -9 ja huoneitakin voisi tuuletella. Perjantain siivouspäivä oli mennyt mönkään ainakin enkeli 2:n osalta joten voisi nyt hoitaa homman. Pienetkin saavat siivota huoneen. Eilen siivosin keittiön mutta tämä olkkari on sekaisin kun oli vielä eilen sairaspetejä lattiat täynnä. Nyt aamupalaa ja teetä ja sitten pesutupaa varaamaan ja aloittamaan siivous.

Maxille kerron vielä että juna on niin iso että kakkuun tuskin mahtuu enää kukkia. Ne on vielä valkoisia ja käytän ne sitten johonkin muuhun kakkuun. Magna on japanilainen sarjakuva muoto. Siinnä seikkailee isosilmäiset hahmot kaikenlaisissa tarinoissa. Enkeli1 tykkää piirtää näitä hahmoja. Jokaisen kaupan lehtihyllystä löytynee kyllä magnoja jo jos haluat tutustua ja kirjastosta voit lainata kirjoja ja lehtiä.

Nyt puuhiin!

Enkeli joka ei vieläkään ole sairastunut