Nyt on juhlat juhlittu ja vieraat kestitetty.

Kakusta tuli tälläinen

Manga tyttö on enkeli1:n itse piirtämä jonka minä kopioin vaan sokeritaikina levylle. Värit on myös Enkeli 1:n valitsemat. Liilat kukat on myös sokerimassaa. Täytteeksi kakkuun tyttö valitsi mustikkamoussen ja valkosuklaamoussen (tätä versiota SLY:nikun suositteli ). Hyvää oli ja yli puolet on vielä jäljellä. Tuli niin korkea kakku että pienessäkin palassa meinasi olla liikaa. Ohje oli isommalle vuoalle mitä minä omistan niin tein toisen mini kakun myös ja se olisi myös tuolla jääkaapissa täytettynä. Kestäisiköhän tuo pakastamista täytteineen. Mitenhän liivatteella hyydytetyn täytteen käy pakastaessa??? Muffinsejakin tein mutta niistä en ottanut kuvaa kun olivat tehty lisää vain vesi ja öljy pussukasta .

Lahjojakin tuli kiitokset niistä! Tässä aukaisu vuorossa kummitädin paketti mistä löytyi magna maalausetit ja magna puuhakirja, perheen paketissa oli parit uudet korvakorut ja magna värikyniä, mummon ja vaarin paketissa toivottu mp3 soitin, (enkeli 2 haluaa myös mp3:n synttärilahjaksi) paimion mummolta tuli rahaa toivottuun muotipuuhakirjaan ja ukon täti kumppaneineen toi toisen osan magna sarjakuvaharjoitus piirroskirjaan. Ekan osan neiti sai joululahjaksi ja on siitä piirrellyt tosi paljon kuvia läpi ja mallista.

Nyt lapset käy ylikierroksilla jännityksen ja kaiken kivan jäljiltä. Huomenna pihalla ystävänpäivä juhlaa ja pitkät pellavatkin pitäisi ehtiä laskemaan samana päivänä.  Maanataina taas paluu arkeen onneksi.

Enkeli