Tänään aamulla pesin pyykkiä ja iltapäivällä lähdin naapurin kanssa shoppailemaan. Ostettiin naapurille uusi takki ja sen jälkeen käytiin halpakaupassa pikimiten kurkkaamassa talvikenkä valikoimaa kun isojen tyttöjen talvikegät vetelevät viimeisiään niin ajattelin ostaa yhdet halvat kengät pihaleikkeihin ja vähän kalliimmat jos niistä jäisi kenkää vielä ensivuodellekin. No halvat on nyt löydetty ja ostettu. Kaupassa sattui olemaan vielä samoja kenkiä jotka ostin tytöille viime keväänä. Olivat sillionkin halvat mutta nyt hintaa oli vielä laskettu ja kengät maksoivat 4€ pari joten ostin heti kengät tytöille. Kengissä on sivussa vetoketjut jotka edellisissä kestivät vuoden joten jos tämän lopputalven kestävät olen tyytyväinen ostokseen. Kotona ohjeistin tyttöjä vetämään kengät jalkaan vetoketjut kiinni kun niinkin mahtuvat jalkaan. Jos vaikka kestäisivät paremmin. Katsotaan nyt kuin käy.

Sillävälin kotona isi isot enkelit katsoneet dvd:itä (enkeli5 oli mukana kaupassa ja enklei4 kerhossa). Kun tulin kotiin oli menossa Mamma mia ja tästä sain idean että jos pidetään akkain kevät viikonloppu meillä musikaalien merkeissä kilipäkäkin saa tulla. Miltäs akat kuulostaa. Pitää vaan pohtia mihin tämän muun perheen lykkään siksi aikaa.

Nyt pitää mennä metsästämään enkeli3 kotiin syömään kun meni miltein samalla oven avauksella kun tulin kotiin pihalle ja ei ole mitään syönyt.

Ai niin enkeli3:n luistimet oli jäänyt pieneksi. Syksyllä olivat vielä sopivat kun kävivät eskarin kanssa luistelmassa ja nyt ei villasukka mahtunut luistimeen. Joten pitää mennä ullakolta kaivamaan luistinpussia sielä pitäisi olla isommat odottamassa. Täällä olisi nyt 32 kokoiset hokkarit ylimääräisenä jos joku tarvii =). Talvikengistä ei ole valittanut että puristaisi mutta pakko kai nekin on nyt tutkia ovatko jääneet pieniksi.

Mutta nyt ullakon kautta pihalle huhuilemaan.

Enkeli