Silti aijon vielä päivittää tämänkin blogin. Äsken tahkosin SinisenOmpun kanssa että sain sen ajantasalle ja samalla kun latasin tänne yhden uuden kuvan huomasin että vielä yksi tekele jäi sieltäkin päivittämättä.

Arg menee hermo sain pienet tytöt leikkimään omaan huoneeseen nätisti niin nyt isot riekkuu uimahalliin menon kanssa. Menisivät jo niin saisi hetken rauhaa ehkä mutta kun on bussiliput hukassa ja pyllärit ja pyyhkeet ja uikkatit ja...Kaikkihan löytyy vain ja ainoastaan hirmuisen huudon ja kälätyken kera. Ukko lähti enkeli3:n kanssa kenkä ja lätkämaila ostoksille. Meinaavat huomenna mennä pelaamaan. Ukkokin äsken soitteli otaako sopivat 33 vai vähän isommat 34... Mihin tämä perhe joutuisi ilman kaikkia lankoja käsissään pitävää ENKELIÄ???

Nyt asiaan. Tämmöisiä heijastimia olen puuhannut.

Näitä on kiva ja nopea tehdä ja sitten voi antaa lahjaksi kun antamisen aihetta löytyy tai ihan muuten vaan. Jos joku läheisistä haluaa tämmöisen rinta pieleen loistamaan niin väritoivetta vaan ilmoittamaan niin minä väkerrään. Sydämiä syntyy nyt vauhdilla kun sain huopaneulaimen ja sillä on helpompi tehdä sydämiä kuin sheriffintähtiä. Villaa taitaakin löytyä melkein kaikissa sateenkaaren väreissä varastosta ja nyt myös mustaa ostin.

Sinisestäompusta löytyy myös muita viimevuodentekeleitä joita kaikkia ei ole ollut täälläkään näytillä että sinne tiirailemaan vaan. Linkki löytyy listasta. Oli sielä Omenakin käynyt päivittelemässä muut päivittäjät ovat olleet hiljaa kovin kauan mutta ehkä sieltä taas joskus heräilevät käsityö pistokseen kun aika antaa myöten.

Mitähän muuta minulla oli sydämellä. Ei voi taas muistaa tässä häsellyksessä.

Nyt kun sain päivitykset valmiiksi niin täälläkin varmasti rauhoittuu ja sitten mietin että mitähän sitä puuhaisi. Ehkä vaan sitten istun ja nautin.

Enkeli lopettaa