No niin vanhassa kirkossa tytöt kävi laulamassa itsensä hienosti toiselle sijalle! Eternitas voitti mutta kyllä olivat voittonsa ansainneet niin kauniisti/upeasti lauloivat. Tyttöjä ei suuremmin harmittanut kun saivat vähän suklaata laulupalkalsi. Enkeli2 oli myös laulamassa mukana kun kuoro-ope oli soittanut koulu opella ja sopinut että nämä neljä samalla luokalla olevaa kuorolaista voisivat jäädä pois joulujuhlasta ja tulla finaaliin mukaan. Sehän tytöille sopi. Pääsevät kuitenkin esittämään nokis taitoja ym. koko koululle huomenna.

Ukon kakkukuvan maalasin äsken ja tälläinen siitä tuli

Naamat on vaikeita ja sanoisinko parrakkaalta naiseta tuo nyt näyttää. Pitää yrittää vähän korjailla kunhan kuivuu. Hahmo on ukon tietsikka pelistä jota tässä illat pitkät tahkoaa jos minä en ole vallannut konetta(kuten nyt). Kuva on maalattu marsipaanille karamelliväreillä. On vähän kaikkia värejä sekaisin mitä laatikosta löytyy niin en rupea erittelemään. Toki voin kertoilla jos jotakuta tarkemmin kiinnostaa.

Pohdinnassa on nyt tausta kun päätin tehdä tuon noin ukkona vaan. Ehkä vielä maalaan erikseen taustan. Toisaalta pelissä hauskoja "seurajia" hahmoja jotka liikkuu tämän päähahmon perässä kuten pingviini, lepakko ja pieni lohikäärme jos niistä saisi kuvaa tulostetuksi niin voisin yrittää niitä piirrellä myös. No katotaan miten aika ja innostus riittää.

Myös jouluseimi löysi paikkansa ja pistin heti koko köörin valmiiksi esiin. Jeesuslapsikin jo seimessä. Tämähän on ollut täällä esillä jo muinakin vuosina. Tänä vuonna pääsi lasten raamattuhyllylle kun sain sen siivotuksi.

Joosefin toinen käsi oli jäänyt johonkin matkalle joten on nyt hyvin lyhytkätinen Joosef tänävuonna kun venytin toisen käden molemmiksi käsiksi mutta ei sitä tuolta takaa huomaan ja ei taineet isät tuohon aikaan juuri vauvoja hoidella niin tuskin juuri nyt käsiä niin tarvitsee.

Kuusi on kannettu sisään ja huomenna koristellan. Enkeli5 jo laulelikin päivällä "loulupuu on... kuuken piinet kyykiläitet vavaiteva...." tai jotain sinne päin. On taas jo oppinut monta laulua lisää. Taitaa tulla äitiinsä lauluvarastonsa kanssa.

Nyt pitäisi hipsiä nukkumaan huomenna viimeiset koulupäivät ja pasutupa rumbaa.

Enkeli