Ukon 40v synttäreitä juhlittiin eilen. Juhlat oli oiken onnistuneet. Vieraita kävi sopivalla tahdilla ja kaikkien kanssa ehdin minäkin vaihtaa muutaman sanan Pikku mummo oli suurena apuna lasten kaitsennassa. Kiitokset siitä! Juhlan aluksi lapset pääsivät riehumaan kerholle juhlinnan sekaan ja herkuttelemaan juhlaherkuilla. Sitten mummo vei lapsia pihalle riehumaan kun meno kerholla yltyi liiaksi juoksemiseksi ja hyppimiseksi. Lasten hävittyä kerholla olikin hetken tosi rauhallista ja kuinka ollakkaan ukko ja vieraat keksivät hakea WII:n kotoa kerholle viihdyttämään. Siinnä riittikin puuha lopuksi iltaa. Osa vieraista pelaili peliä ja loput vaihtoivat kuulumisia. Seinälle vieraat piirtelivät Ukon muotokuvia ja aluksi lapset värittelivät seinälle kirjaimia joista koostui "onnea ukko 40v". Illan vaihtuessa vähitellen yöksi siirryttiin viimeisellä bussilla keskustaan yökerhoon jatkamaan juhlintaa. Kotiin tultiin yläkerran naapurien kanssa samalla taksilla joskus neljän maissa. Aamulla kun oltiin heräilty siivottiin kerhohuone ja kovan pohdinnan jälkeen saatiin jämäruuatkin tungettua kaappeihin. Vähän ennen juhlaa tein vielä pikaisesti pari suklaakakkua kun tarjottavat näytti niin vähäiseltä. Suklaakakut ja paljon paljon muutkin jäi vielä syömättä mutta eiköhän nuo saada viikonaikana syödyksi pois.

Ukko kovasti kehui hienoja synttäreitään ja oli tyytyväinen kaikkeen!

Nyt lapset tahkoaa Wiin kanssa. Kohta on jokainen isoista saanut pelata 20min ja minäkin pelasin 10 min kun lapset olivat syömässä. Sitten kun kaikki on nämä vuoronsa pelanneet niin saavatkin lähteä välillä pihalle juoksemaan. Enkeli3 on juossut kohta ainakin 5km ja tytöillä pyllyt pyörii hulavanteen kanssa. Siinnä enkeli2 johtaakin minua 7 pyörityksellä. Muissa lajeissa taidankin olla ylivoimaisesti johdossa, ehkä sillä tilanne muuttuu kokoajan. Joogaa haluaisin vielä kokeilla enemmän mutta siitä ei oikeen tuu mitään tässä hälinässä. Ehtiihän tuota vielä myöhemmin.

Nyt ainakin hetkeksi pois koneelta. Ehkä jotain kuvia voisin laittaa ainakin kakusta myöhemmin...

Enkeli

Pistäkin tähän samaan kakkukuvat

Ukon 40v kakku kuvassa warcraft pelihahmo jolla ukko pelaa. Kuva maalattu marsipaanille kuorrurus kuohukermaa. Kuvan ympärillä hipea strösseleitä ja reunassa sininen kermapursotus.

Tässä reunapursotusta paremmin lehtityllalla valkoiset raidat ja siniset tähtityllalla.

Toinen kakku oli pursotusten osalta samanlainen mutta päällä oli sinisiä lumihiutaleita. Sisällä kakussa oli mansikka rahkaa.

Myös käsinukke kokoelma on karttunut ja nyt sain uusittua myös kuvat siitä joten uudet käsinuket löytyy käsinukeista tuolta oikealta ylhäältä. Joulupukki toi minulle ihanat pöllö huhuun, norsun ja myrkkyhämähäkin. Kiitokset pukille!

Enkeli päättää tähän