tupa hiljeni suurimmalta osalta joten ehtinen sanan tai kaksi ainakin kirjottaa.

Meille tuli tänään puolilta päivin tiitun lapset yökylään ja sen hetken kun ukko oli viemässä tiitua miehineen pikkujouluihiin olin kotona yksin 8 lapsen kanssa. Ei ollut kamalaa. Pikku E oli kiukkuinen vähän vierasti meidän yli innokkaita tutustujia ja tyyntyi vain sylissäni joten puuhasimme pojan kanssa perunoita ja jauhelihakastiketta ruuaksi. Perunat oli kiintoisia. Ukko tuli kun suustaan irti pääsi ja miltein saman tien lähdin enkeli3:n ,enkeli4, iso E:n ja A:n kanssa laulelemaan lasten kauneimpia joululaulaja kirkkoon. Hyvin meni reissu neljän melko pienen kanssa. Pääsivät kirkon eteen laulamaan tuiki tuiki tähtöstä ja soittamaan rytmisoittimia. Kirkon jälkeen käytiin kaupassa ja kotimatkalla piipahdettiin yhteen puistoon. Kotona syötiin ruokaa leikittiin ja olihan tänne tullut torstaityttökin lauantai illan iloksi leikkimään. Klo21 nukkui kymmenestä seitemän no pikku E tuossa kuuluu ukon vieressä jotain vähän hönkivän mutta ukko kuorsaa kyllä. Minä ja isot tytöt ovat hereillä.

Eilen oli kuoron joulukonsertti hienosti meni! Otin harjoituksissa muutaman kuvan mutta en vielä ole ehtinyt niitä katsoa miten onnistuivat. Huomenna tytöt lähtevät kaupunkiin kiertämään sen kuoro kilvan tiimoilta. Klo 13 alkaa vanhassa kirkossa esitys ja klo17 porukka kokoontuu joulutorille laulaman. Minua ei enää tarvittu huoltajaksi matkaan joten lähden vain katselemaan mukaan ja pääsen siitä sitten sopivasti hipsimään pikkumummoa vastaan kun tulee tännepäin.

Lahjoista pikkumummon mukaan lähtee minipäkänpaketti, sinisen tähtösen paketti ja viiriäisen tytön paketti. Kummien paketit ei ehdi tähän kyytiin joten pistetään niitä sitten postissa jos ei muuta sovita. Jos joku näitä paketin saajista haluaa toisin niin ilmoittaa pian.

Tee loppui joten siirtynen paketoimaan vielä pari pakettia ja sitten pitää mennä nukkuman että jaksaa nousta aamuvirkkujen kanssa aamulla. Isot tytötkin pitää vielä hiljentää ja astianpesukone pitää laittaa pesemään astiat.

Enkeli ison kuorsauksen ja pienten tuhinoiden keskeltä