sikaflunssa on saavuttanut enkeli2:n koulun. Rehtori ilmoiteli viestissään näin:

"Tänään on Pispalan koulun oppilaita paljon pois. Yhteensä 98 oppilasta 377 oppilaasta. Erityisesti Pispalan koulun, Pispalan toimipisteestä on pois oppilaita, 74 oppilasta eli noin 30 %. Tietoomme on tullut myös varmistettuja sikainfluenssatapauksia.

Jos oppilaalla on flunssan kaltaisia oireita, pitää jäädä kotiin."

Nyt sitten alkaa nenien ja kuumeiden ym. oireiden syynäminen. Enkeli 2: oma ope on ollut jonkin aikaa sairaslomalla (ei sikanuhaa) ja nyt oli sijainenkin kipeä mutta ei tiedä onko vain nuhassa vai sikanuhassa. Tähän onneksi on hieman varauduttukin. Pitänee tänään käydä apteekissa täydentämässä nuha lääkkeet vielä kun on voimissaan ja ehtii.

Enkeli 5 tänään vähän pelästyi. Enkeli1 löysi jostain nurkasta itse tekemänsä naamarin ja pisti sen naamalleen. Meni sitten enkeli 5:n luo eikä edes sanonut mitään mutta enkeli 5 pelästui oikein kunnolla. Itki ja rauhoittui vasta kun otin syliin. Pitkään sen jälkeenkin hoki että "Ellu pelkää, Ellu pelkää". Enkeli 1 lähti kuviskerhoon mutta pitää yrittää ottaa asia vielä esiin kun enkeli1 palaa. Sen verran tuo enkeli5 pelästyi. Nytkin tuolla välillä enkeli 3 :n kanssa leikkiessä sanoo pelästyneensä.

Laitan vielä loppuun kuvia suomi krääsä neitokaisista jotka aamulla kuvasin. Ukko ja enkeli1 olivat vähän innostuneet faneilemaan.

Enkeli