Eilen ukko kävi kolmen pienimmän kanssa sikapiikillä. Meillä kyllä ei ole ollut mitään nuhan tapaistakaan ja toivottavasti en nyt tulekkaan kun piikkikin otettiin. Enkeli3 oli vähän inahtamut rokotusta mutta pienet ei päästäneet ääntäkään. Eli hienosti oli mennyt. Saivat kaupasta tikkarit rokotuksen jälkeen. Illalla enkeli 3:n kättä särki ja annoin puolikkaan särkylääkkeen. Aamulla ei enää särkenyt tai ehtinyt sitä huomaamaan eskariin lähtö hässäkässä. Enkelit 4 ja 5 saivat rokotuksen reiteen ja jälka ei ole tullut kipeäksi. Myöskään kuume ei ole kellekään noussut. Isot enkelit saavat rokotteensa ensiviikolla koulussa. Enkeli2 jännittää jo nyt rokotusta. Ukolla on ensi viikolla iltavuoro että voisihan sitä mennä kouluun neidin tueksi jos siltä näyttää.

Minä olin tuon rokotuksen aikana enkeli2:n koululla vanhempain vartissa. Jouluna ei anneta todistuksia ollenkaan vaan koulu jutuista pääsee juttelemaan opettajan ja oppilaan kanssa kolmisin. Hyvihän neidillä menee! Unohduksia ei ole tullut YHTÄÄN koko syksynä! Kaikista kokeista ysejä ja kymppejä! Mieluisinta koulussa oli musiikki (ylläri) ja opettaja kehui että enkeli2 laulaa hyvin ja niin että kuuluu. Tosin enkeli 2 istuu ihan piano vieressä. Enkeli 2 oli myös saanut kehuja kun olivat viime perjantaina esiintyneet päivänavauksessa niin eilen oli ruokalassa eräs opettaja vetänyt enkeli2:n opea hihasta ja sanonut että tuo tyttö tuolla lauloi niin kauniisti, tunteella ja ihan oli silmät loistaneet.

Nyt odottellaan enkeli 1:n varttia toivottavasti on yhtä hienoja uutisia. Ainakin minun mielestä on enkeli1:llä myös mennyt koulu paremmin kun viime keväänä.

Keskiviikkona otettaan enkeli1:n ja 2:n kuorossa kuvia aamulehteen joten sitä kannattaa käydä lukemassa. Laitan kyllä ilmotusta siitä numerosta johon juttua ja kuvia tulee. Tämä juttu tehdään sitä kuorokilpailua varten.

Sukkia valmiistuu taas tänään yksi pari lisää kun enkeli 1:n sukat tulee valmiiksi. Enkelit 2 ja 3 valitsivat myös omat langat sukkiinsa.

Loppuun vielä kuvia Titi konsertista

Enkeli 5 ja uusi Tau odottaa konsertin alkua penkissä

Enkeli 4 ja vanha Titi odottelee myös. Tirikin oli mukana tietysti!

Sitten olaankin jo lähdössä kotiin koko konkkaronkka.

Keittiö siivottu ja pyykkiä menen tänään ilatapäivästä pyykkäämään pesutupaan.

Nyt puuhiin taas!

Enkeli