Enkeli 2:n esitys meni hienosti. Kovin paljoa nämä kolmasluokkalaiset eivät esittäneetkään mutta se mitä esittivät niin meni hienosti. Muutenkin juhla oli katsomisen arvoinen. Enkeli2 näki kumminsa ja minä kummityttöni. Illalla syötiin pitsaa kotona. Enkeli 1:n leiri oli myös mennyt hyvin.

Tänään olen kaivellut luistimet varastosta ja todennut että kaikille löytyy sopivat. Ensi vuotta varten pitänee ostaa 36-37 koon luistimet toiselle tytölle mutta vielä nuo vanhat 35 mahtuu niin kiirettä ei vielä ole. Ajattelin että jos kirppareita kiertäessä sattuisi nyt syksyllä löytymään hyvät niin sitten ostan muuten saa jäädä vaikka ensi syksyyn. Katsellaan.

Enkeli 2:lla oli tänään terveystarkastus. Pituus 140.9cm paino 27.2kg eli tosi hoikka tyttö joka kyllä on taas venynyt pituutta eikä paino milläään pysy perässä vaikka neiti hyvin syökin.

Enkeli3:lla on huomenna luistelua ja perjantaina lähtevät käymään kivimuseossa.

Enkeli1:n partiokalenterien tilaus on tällä viikolla torstaina. Partiokalenterit maksavat tänä vuonna 6€. Jos haluat itsellesi adventtikalenteri (jonka eka luukku avataan ensimmäisenä adventtina) niin huikkaa jotta voin varata niitä. Loput neiti meinaa myydä kaupan edessä niinkuin viimekin vuonna möi. Hän haluaisi 50 kalenteria tänävuonna myyntiin viimevuonna taisi olla 25 kalenteria myynnissä ja ne meni hyvin mutta minua vähän kauhistuttaa tuo 50 kalenteria. Onhan tässä vielä aikaa muutama päivä päättää kalenterien määrä.

Ukko on lähdössä pienten kanssa kauppaan. Ollaan ahmittu parissa päivässä ukon kanssa melkein 1kg satsumia/ nokka. Nyt ne loppui ja lisää tarvitaan että pikku enkelitkin saa vitamiini tarpeensa täytetyksi.

Mitähän vielä. Sain oman SLY ystäväni siis hänet joka muistaa minua(vilkuttaa) ja hänet jota minä muistan (lienee turha vilkuttaa kun hän ei vielä minusta tiedä mitään). Nyt pohdin pää sauhuten nostalgia herkkuja mitä minulla on ollut lapsuudessa. Jotenkin ei tule mitään mieleen. Kai sitä on lapsuudessa muutakin syöty kuin jäätelöä jota on aika hankala pistää postin kuljetettavaksi...

Haa nyt ne lähti ja torpassa hetken rauha jos nyt olisi aikaa kokeilla värjätä kookoshiutaleita. Taidankin heti mennä ja nyt voisi olla aikaa kuvatakin tuota ensimmäistä kokeilua.

Enkeli poistuu

Nyt