Tätä riittääkin siihen asti joka päivä kunnes päätöset on tehty ja lahjat on paketissa.

Nyt on ukon kanssa pohdittu lasten lahjoja. Uskallan näitä mietteitä pohtia julkisestikin kun lasten kone on poissa käytöstä ja tuskin koulun koneilta eksyvät tänne.

On mietitty jos koko perheen lahjana ostettaisiin Wii pelikone. Olisi kiva mutta kuinka kauan jaksaa viidyttää ja mitähän tuo enkeli 5 mahtaa siitä vielä tykätä. Lisäksi yksi paketti kuusenalla on tylsä (vaikka paketteja tulee myös muualta luulisin) sekä tuo Wii on aika hintava jos siihen meinaa muutaman eri pelinkin hankkia.

No toinen vaihtoehto on ostaa joka lapselle oma paketti (tuskin halpa vaihtoehto tämäkään). Enkeli 5 osalta homma on selvä. Yritän huutiksesta huutaa Titi nalleja ja niitä laitan pakettiin tai sitten ostan lisää titi pehmoja jos huutiksesta ei löydy sopivan hintaisia. Enkeli1 haluaa mp3 soittimen joko se tai sitten on tykästynyt magnasarjakuvien piirtämiseen joten jos jonkin siihen opastavan kirjasen löytäisi. Mutta siihen se sitten loppui tietämys. Enkeli 2, 3 ja 4 on täysin epäselävää mitä he haluavat. Tai ei nyt ihan täysin mutta selkeää "tota mä haluu ihan hirveästi" asiaa ei näistä kenelläkään ole. No onhan tässä vielä aikaa haluta vaikka mitä mutta olin vähän suunitellut että lahjat hankitaan jo marraskuun alussa niin että esim. kummipäivään mennessä olisi kummien lahjat valmiit niin säästetään postimaksuissa kun saadaan antaa paketit silloin matkaan mukaan kummeille. Joulukuussa rakennetaan joulua ja joulun jälkeen pikaisesti ukon synttäreitä. Sitten vielä uusivuosi ja sen pidemmälle ei olla suuniteltukkaan.

Nyt on kuitenkin palattava tähän päivään ja lähdettävä pyllypyykille.

Enkeli