Enkeli4 huutaa täysillä lastenhuoneen ikkunasta "mummo ja vaari tulkaa kylään!" Taitaavat tarvita siivous apua. No tämä ei ollut asiani vaan me on nyt haalittu joka enkelille jotain kivaa odotettavaa. Enkeli 3 on lähdössä katsomaan marraskuussa ukon kanssa dinosauruksia Helsinkiin jäähalliin. Samana päivänä minä menen enkeli 4:n ja 5:n kanssa katsomaan Titi-nallea Tampere taloon. Enkeli1 pääsee ukon kanssa katsomaan Suomi-Ruotsi jääkiekko matsia Helsinkiin isänpäivänä ja enkeli2 Sound of musicia tammikuussa Tampere taloon. Kaikkiin on hommattu liput ja nyt odotetaan tapahtumia. Vielä pitää miettiä pärjääkö isot enkelit keskenään sen aikaa kun olen pienten kanssa Titiä katsomassa mutta eiköhän nuo pärjää.

Kummipäivää on myös suunnitteilla vähitellen kun kummit havahtuvat päivän lähestyvän. Onneksi tässä on nämä nimpparit välissä muuten joulua väkerrettäisi jo nyt täydellä tohinalla. No kyllähän sitäkin jo nyt puuhataan. On mietitty ukon kanssa jos satsattaisiin ja ostettaan Wii koko perheen yhteislahjana. Lapset on kummeillensa jo väkertäneet jotakin. Ainakin osa ja minä olen osalle kummilapsista keksinyt mitä hankkia! Suuri edistys sekin mutta paljon olisi silläkin saralla puuhaa vielä. Huomasin että minulla on kolme erilaista paria aloitettu villasukkia että niitäkin voisi joskus saada taas valmiiksikin muutamat.

Sunnuntaina enkeli 2 esiintyy Tamperetalossa musiikkiluokkien konsertissa. Tänään enkeli3 lähtee Hoploppiin kaverin synttäreille.Enkeli1:llä partio leiri ja ukko yrittää viikonlopun aikana saada autoa toiseen osaavampaan korjaamoon eli kuten huomaatte puuhaa riittää. (Pesutuvastkin olen haaveillut)

Ukolla on selkä täysin jumissa. Oli eilen ja tänään sairalomalla toivotaan että maanataina olisi jo terve. Äsken tuli ukko kotiin joten nyt pistetään yksissä tuumin enkelit hommiin. Ukko vahtii pienet minä enkeli2:n siivoamisen.

Omat avaimetkin on taas kerran hukassa. Tulin yksi ilta kaupasta ja lapset oli sillä välin tehneet jotain tyhmää (sotkeneet jotain muistaakseni) hermostuin ja viskasin avaimet johonkin. Eteinen ja osa kettiöstä on etsitty mutta nyt keksin että avaimet voi olla pyykkien seassa korissa kun pyykkikorit oli alkuviikosta eteisessä. Kotona ne siis on mutta missä. Esitänkin toiveen joulupukille että antaa joululahjaksi avaimenperän johon voisi soittaa kännykällä samalainen tarvitaan myös kaukosäätimiin .

Mutta nyt  "ota, laita!" tämä on kyllä nyt muutettu muotoon "ota, katso mikä se on ja mihin se kuuluu, Onko samanlainen vieressä ja vie molemmat paikoilleen."

Enkeli kiirehtii ukko jo aloitti...

Enkeli