Tai itse päivä meni hyvin. Ukko pääsi töistä klo16 ja kun hän tuli kotiin tehtiin vahdinvaihto. Minä lähdin uimahallin en eilen ehtinyt lenkkisaunaan ja sieltä enkeli2:n vahempainiltaan. Ukko jäi lasten kanssa kotiin. Puhelimen pistin kiinni ettei hallissa puhelin turhaan soi kaapissa ja vanhempainillassakin se häiritsee. Kun tulin kotiin riennoistani kotona odotti enkeli 2, enkeli 3 ja enkeli 5. Enkeli 2 kertoi heti että ukko ja enkeli 4 lähtivät lääkäriin ja puoli pihaa oli yrittänt minulle asiasta soitella. Puhelin päälle ja soitto naapuriin josta sanottiinkin että ollaan just pihalla. Selvä homma. Ukko ja enkeli 4 tuli kotiin ja sain hyvin sekavan tilannekatsauksen.

Pääpiirteittäin kävi siis ilmeiseti näin enkeli 3 ja 4 oli leikkineet lastenhuoneessa junaradalla. Jotain kinaa "peitosta" oli tullut ja enkeli 3 oli heittänyt junaradanosan enkeli 4:ää päin ja poks suoraan silmään ja vekki vasempaan silmäluomeen. Ukko laittoi kylmää rupparia silmän päälle ja alkoi metsästää kyytiä päivystykseen. Päivystykseen päästyä vekki olikin jo itsekseen sulkeutunut joten mitään sille ei tarvinnut tehdä. Jos tuo vielä aukeaa on edessä tikkien laitto joten sen on PARASTA pysyäkkin nyt kiinni. Mustelmaa varmaan yön aikana tulee myös valkuaiseen mutta vielä tuo näyttää melko hyvältä olosuhteisiin nähden kuten näkyy.

Kovasti silmä oli nyt kotona kipeä mutta särkylääke ja tikkari helpottaa. Samalla neiti sai silmääntippoja rähmimisen takia joka myös alkoi tänään ja johon olisin huomenna hakkenut tipat jos ei olisi itsellään mennyt ohi. Enkeli4:llä rähmii silmät aina nuhan tulessa jäänteenä siitä kapeasta/tukkeutuneesta kyynelkanavasta. Mutta nyt on tipat niin sitten niitä laitetaan. Samalla lääkäri tutki myös alkavan nuhan takia korvat jotka kuulemma oli kauniit.

Että semmoinen päivä enkeli 1 lähti kaverile yökylään eikä enkeli2:n vanhempainillalassakaan mitään ihmeenpää ollut tai sitten se kaikki kertomisen arvoisena pitämäni vain unohtui tämän kotihässäkän keskellä. No nyt perhe alkaa viimein hiljenemään kaksi neljästä nukkuu pienet on hereillä.

Enkeli2 oli pärjännyt tosi hienosti enkeli3:n ja 5:n kanssa sen 1,5h jonka ukko ja minä olimme molemmat poissa. Kävi kyllä jännityksestä hänkin ylikierroksilla ja sai kovasti meitä kehuja kun kotiuduttiin.

Enkeli

Nyt nukku jo kaikki muut paitsi tuiti tuiti tähtönee laulava enkeli 5 ja minä