Omena perheineen kävi vierailulla. Enkeli 5 sai kummisedältä synttärilahjaksi mopon päästään pihalle pöristelemään. Enkeli2 sai myös synttärilahjan Hello Kitty pehmon ja tikkarin. Molemmat oli tyytyväisiä lahjoihinsa ja kiittävät vielä kerran. Muffinssia oli tajolla ja keksiä. Kuulumisetkin ehdittiin vaihtaa.

Vierailun jälkeen lähdin pyörälenkille ja tuossa lähellä oli omakotitalon edustalla laatikko josta sai ottaa omenoita joten otin 4 omenaa välipalaksi. Isot saa hakea omat omenat itse kun enempää en saanut käteen mahtumaan.

Enkelit 3,4 ja 5 halusivat lelujaan vaihtoon. Pois (varastoon) laitettiin pikkuväki ja tilalle otettiin junatrata. Akkuja sa taas ladata urakalla että junat jaksavat liikkua. On sielä ollut isot enkelitkin rakentamassa hienoja ratakokonaisuuksia.

Viimeistä tumppuakin pitäisi alottaa jos vielä tänään saisi sen neulottua niin illalla voisi pistää kaikki koneeseen pyörimään samaan aikaan.

Ensiviikolla ei ainakaan alkuviikosta ollut mitään kovin ihmeelistä menoa. Lauantaina 19.9 juhlitaan Enkeli 2:n 9v synttäreitä saapi tulla ketä ehtii!

Enkeli