Eilen jo avasin tämän kojelaudan mutta en sitten jaksanut alkaa kirjottamaan joten saatte päivityksen vasta nyt.

Aamulla tuli hoitaja enkeli 4:lle ja 5:lle ja minä enkeli 3:n kanssa lähdin kuulotarkastukseen kaupunkiin. Kuulotarkastuksessa ei löytynyt mitään vikaa ja poika kuuli aivan kaikki äänet jopa ne mitä ei neuvolan laitteilla edes mitata. Korvalääkäri kuitenkin vielä halusi kurjata pojan korvat suun ja nenän ja totesi pojan olevan täysin terve. Hyvä näin!

Sitten kotia kohti ja kotona ruuanlaittoa. Hoitaja päästettiin jatkamaan seuraavaan perheeseen ja pian tulivat isot enkelit kotiin. Enkeli1 ja torstaityttö halusivat nyörittää lankaa käsinauhoiksi ja minä näytin tytöille miten tehdään ystävyysrannekkeita solmuilla mutta eivät sitten innostuneet siitä. Nyörittäminen oli nopeampaa. Enkeli2 myös nyöritteli. Jätin enkelin 1 ja torstaitytön nyörittelemään ja lähdin enkeli 2:den kanssa kuoroon. Enkeli1 ja torstaityttö tulisi sitten perässä kun ukkokin ehtisi kotiin. Alhaalla tajusin että eipäs tämä nyt taas niin yksin kertaista olekaan. Ukko oli pyörällä töissä joten jouduin kaivamaan varastota vaaleanpunaisenunelman (vanhan pyörän) ja pika kunnostuksen jälkeen lähteä sillä matkaan. 

Enkeli 1 ja torstaityttö myös siis aloittivat kuorossa siinnä isompien ryhmässä 4-6 luokkalaiset ja enkeli 2 on vielä tämän vuoden 1-3 luokkalaisissa. Kysyin kuoro-opelta voisiko enkeli 3 myös tulla jo kuoroon ja ope lupasi hänet ottaa tosin enkeli 2 ei tykännyt ideasta joten enkeli 3 aloittaa vasta ensi vuonna kun enkeli 2 siirtyy isompien ryhmään.

Kuorosta poljin pika pikaa koululle enkeli 3:n eskarin vanhempain iltaan ja sieltä kotona olin puoli kahdeksan eli koko päivän riitti menoa.

Tässä kuussa on 6 täysin tyhjää kalenteri päivää jäljellä ja ensikuussa tyhjiä päiviä on 15 ja akkainviikonloppua ei vielä ole kalenteriin merkattu kun sitä ei ole päätetty lopullisesti. No marraskuu näyttääkin jo sitten tyhjemmältä kai.

Nyt taidan mennä kiduttamaan hetkeksi sormenpäitä ja soittelemaan kitaraa. Siivoan sitten kun saan enkeli 4:n kerhoon ja enkeli 5:n päikkäreille. Enkeli 1:den vanhempainilta tänään illalla sitten vielä. Pitäisiköhän pistää ukko sinne istumaan että jaksaisi valvoa illaan ja nukkua yön. Teki niin pitkään yövuoroa että on nyt illat nuokkunut ja yöllä kolmen aikaan herännyt pirteänä.

Semmoisia kuulumisia.

Enkeli