Eilen vaidettiin pikku mummon kanssa lapsia. Siis kolme isointa tuli kotiin ja kaksi pienintä lähti Helsinkiin. Isot olivat tykäneet lomastaan mummolla ja vaarilla. Olivat shoppaileet uusia vaatteita, käyneet leffassa ja puistoissa. Rakentaneet hienot koottavat puiset lentokoneet ym.

Me pienten kanssa loppuviikosta leivottiin sämpylöitä ainakin Hymy.

Tänään käytiin isojen kanssa Särkänniemessä vaivaiset 7 tuntia sielä pörrättiin laitteissa. Enkeli 2 pääsi jo kaikkiin laitteiseen ja se vähän harmitti enkeli1:tä kun jäi sentin vajaaksi muutamasta laittestaOtsan rypistys. Enkeli 3 päässi yli 120cm laitteisiin eli suunnilleeen samoihin kun enkeli1 mutta ei uskaltanut kaikkein hurjimpiin. Eniten tykkäsi rauhallisesta taikajoesta jossa kävi viisi kertaa ja bussista jossa pyöri neljä kertaa. Narua vedettiin, ongittiin ja syötiin pitsaa. Tosi kivaa oli kun pääsi ilman pieniä juoksemaan laitteesta toiseen oikein urakalla. Kotimatkalla oli jalat puuroa yhdellä jos toisellakin ja menetin vielä kolme euroa kun menin lupaamaan jokaiselle euron joka ei kotimatkalla nukahda bussiin ja kaikki pysyi hereillä.

Huomenna ukko ja enkeli2 menee harjoittelemaan uutta koulumatkaa. Keskiviikkona vielä saatetaan tyttö kouluun mutta itsekseen saa tulla pois. Enää siis kaksi päivää kesälomaa. Jos huomenna kaivetaan ompelukone esiin ja vähän ommeltaisiin isojen kanssa. Alkaa jo joululahjavalmistelut että ehtivät jouluksi valmiiksi jos kyllästyminen yllättää vielä tässä välissäSilmänisku.

Minä aloin neulomaan itselleni villatakkia (jos koskaan valmistuu) takakappale on jo yli puolenvälin joten melko hyvältä näyttää. Ukkokin tilasi itselleen villapaidan mutta hmm... no lankoja jo vähän ostin ja lupasin yrittää mutta katsotaan miten käy.

Nyt nukkumaan!

Enkeli