Äh eikun uusiksi. Äsken jo kirjottelin kaiken ja sitten se mokoma hukkui bittiavaruuteen. Mitähän oikein painoin...

Enkeli 5 täyttää tänään 2v. Isoksi on kasvanut meidän vauva. Osaa jo puhua pälpättää vaikka mitä. Lauseitakin yrittää jo muodostaa. "tutti, vauva" eli laita vauvalle tutti. tänään oli osannut hienosti selvittää asioita kummitädin kanssa joka tuli käymään. Ukko lähti töihin ja minä hakemaan enkeli3:a eskarista niin neiti oli osannut kysellä mihin äiti ja isi hävisivätHymy.

tässäpä tämä neiti 2v on.

1251113265_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kummitätiä varten myös leivottiin. Päätin tehdä muffinseja. No päkiksen suklaakakku on helppo ja varma ohje mutta onneton muistin vasta muffarit paistettuani että nepä eivät lähde irti kovin helposti paperista. No hyvin maistuivat silti. Hieman myös mopo karkasi käsistä noita koristellessani. Ensin meinasin että teen vain muffinssit. Sitten keksin pistää muffarin päälle tomusokeria jonka jälkeen muistin että minullahan on sabluunoita joilla voi sitottaa kuvioita tomusokerilla siis sirotelin kukkia. Toiseen pellilliseen tein kukkia marsipaanista. No tomusokeri kukat alkoivat näyttää pliisuilta komeiden marsipaanikukkien vieressä joten lisäsin tomusokerin kaveriksi karamellitahnaa ja johan tuli niistäkin hienoja. Marsipaaniset saivat myös vielä loppusilauksen tomuvärillä joten kyllä kelpasi. Ja tältä ne valmiina sitten näyttivät.

1251113188_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haa nyt teenkin näin että laitan loput kertoilut eri päivitykseen jos taas onnistun kadottaa koko viestin niin ei tarvitse niin pitkään kirjoitellaHymy.

Enkeli