Tänään kävin ostamassa napit villatakkiin. Alkaa polkupyörä vaatimaan myös kunnon kunnostusta. Noin viikko sitten laitoin ketjuihin vähän rasvaa pari päivää sitten putosi ketjut paikoitaan kun kävin kaupassa(ei olisis pitänyt rasvata ). Onneksi ne meni suosiolla takaisin. Tänään sain puolet matkasta taluttaa kun toinen poljin oli irrota. Jonkun verran mutteria pystyi vääntämään käsin paikalleen mutta ei kylliksi tiukkaan että olisi kestänyt pidemmän matkaa polkea. No onhan tuo aikamoista renkutusta kestänytkin pyörä siis. Pitänee hankkia ensi kesäksi matkamittari pyörään että tietää kuinka paljon sillä tulee poljettua.

Mutta nyt kuvia käsitöistä. Tähän alkuun tuo valmistunut villatakki.

Enkeli1 kuvasi. Sormi näkyy tuossa alareunassa.

Tässä lähikuvaa ihanista Merletton napeista ja kuviosta.

Villatakki on tehty Novitan Saana langaasta jota näin nyt uusia värejä tänään jossain mainoksessa viiniinpunaista oli ainakin semmoinenkin olisi ollut kiva väri. Tosi paksu villatakki ja 100% villaa joten ekan pesun jälkeen minulla voi vahingossa oli kivoja pannulappuja kasa. Pitää yrittää muistaa kun pistää takin joskus pesuun tuskin ihan heti tarvitsee.

Toinen valmistunut käsityö on tässä.

Muutamaa saumaa vajaa tilkkupeitto. Tein näitä kolme pientä joskus lapsille autopeitoiksi (silloin kun lapsia oli vielä vain kolme eli kauan sitten). Nyt pistin peitot yhteen ja tein ison peiton joka pääsee pusupömpeliin lämmikeeksi. Mahtuu kaksikin kääriytymään peiton sisään. Piti ottaa kuva jossa kaikki pikkuenkelit olsi kääriytyneenä peittoon mutta ei nuo tunnu nykyään koskaan olevan kotona samaan aikaan että niitä voisi kuvata. Tilkut on lanka jämistä  on kaikenlaisia villalankoja ja puuvillalankoja. Tilkkuja on yli 100 ja halkaisia noin 15cm.

Enkeli