Nyt se tuli valmiiksi tai no ei ihan vielä meinasin laittaa reunoihin kanttinauhaa  mutta kirjonnan osalta on nyt valmis. 1248205428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on minun ja ukon sauna-alusta siis kahden istuttava. Tuo puoli on ukon missä on yhdessä kuviossa käytetty keltaista ja sinistä väreinäSilmänisku. Kyllähän noita mallikuvioita löytyikin ihan netistä ja sieltä löytyi myös vinkki kirjasta jossa on noita malleja mutta sitä en ole vielä kirjastosta käynyt etsimässä. Vielä on toinen kahdenistuttava alusta jos siihen hakisi mallit sieltä. Tässä siis on samat mallit molemmissa päissä samassa järjestyksessä mutta eri väreillä vain keskikohdan siksakkia on yksi.

1248205567_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä mallit ja väri näkyy ehkä paremmin.

Enkeli1 ja 2 lähtivät tänään askarteluleirille. Enkeli 2 oli kuulemma jännittänyt mutta eiköhän sielä kaikki mene hyvin.

Tänääs siirsin myös pakastimen varastosta lastenhuoneeseen ja samalla pohdin mitä ihmettä sitä tekisi tuon tavara määrän kanssa taas kerran.

Enkeli5 katseli tänään telkkarista Rölliä ja totesi että "iti". Juu kyllähän ukossa jä Röllissä on samaa näköä.

Minä olen pohtinut taas kerran villatakin neulomista mutta jos nyt otan helmon mallin ja paksun nopean langan niin ehkä saisin valmistakin ennen kun innostus taas lopahtaa. Tai sitten tainnutan innostuksen taas ihaniin syksyn uutusvärien villasukkiin (ostin jo novitan nalle marjaretki lakka-lankaa) ja niihin tilkkuihin jos syksyllä pitaisi saada niitä peitoksi ja ennen talvea lahjoitettavaksikin johonkin.

Nyt katsomaan tuliko astianpesukone valmiiksi ja lataamaan uusi satsi odottamaan aamua. Sitten nukkumaan jos en jähmety koneelle tai puikkojen pariin.

Enkeli

Ai niin piti kertoa että enkeli 5 on nyt mökkireissun jälkeen nukkunut joka yö omassa sängyssä tai mennyt omaan sänkyyn nukkumaan. Joskus on herännyt ja silloin olen ottanut hänet viereen loppu yöksi mutta pääosin on nyt pysynyt omassa sängyssä. Ukko siis on päässyt nyt myös sohvalta/lattilata omaan sänkyyn tosin on ollut yövuorossa kokoajan joten minulla on ollut ruhtinaallisesti tilaa nukkuaNauru. Kokeiltiin myös enkeli 5:lle maitoa ruokajuomana mutta taas meni vatsa sekaisin joten vedellä ja kalkkitableteilla jatketaan. Ruuan seassa maito ei haittaa.

Nyt puuhiin ja nukkumaan.