Enkeli 4 opetteli eilen ajamaan ilman apu pyöriä. Jo aikaisemmin katsoin että tyttö ei polkiessa enää juuri varaa apupyöriin nyt sitten toinen apupyörä oli vääntynyt ihan kieroksi ja tyttö polki silti hyvin joten otettiin kokonaan apparit pois. Melkein heti neiti osasi polkea eteenpäin. Ensin opeteltiin pysähtymään kaatumatta. Sitten lähtemään liikkeelle ilman tukea ja kaiken neiti oppi nopeasti ilman suurempaa kiukkua. Tänään vielä saa tyttö harjoitella nurmikolla polkemista ja jos kaikki menee hyvin niin huomenna päästän hänet jo asvaltille koheltamaan.

Enkeli 3:lle vaihdettiin isompi pyörä josta onkin hyvin ylpeä kun on vaihteet ja kaikki.

Perjantina kävi Omena ja poika. Nähtiin kuvia matkalta ja pienet tytöt sai kummeiltaan tuliaisina kivat shortsiasut. Minä sain pienen puisen norsutHymy. Enkeli4 sai myös 4v lahjansa johon onkin ollut tosi ihastunut. Kantoi heti PINKIT peiton tyynyt ja unilelut sänkyynsä ja illalla olisi vielä halunut nukkua siinnä pinkissä lahja laatikossa mutta ei mahtuntNauru. Tusseilla on jo saatu hienoja tatuointeja mahaan ja jalkoihin sekä enkeli5:n poskeen. Paperiakin on olut tarjolla. Juustokakkuakin maistettiin ja ihan hyvää se oli.

Maanataina pitää vielä mennä pyykkitupaan ja tiistaina isot tytöt lähtee askartelu leirille pariksi päivää. Ilmaisesti lauantai aamuna minä enkeli5 ja enkeli4 lähdetään junalla Helsinkiin ja pikkupäkän synttäreille ja loput lapset tulisi sitten vaarin kyydillä sunnuntaina. Katselin jo Helsingin puistoruokailujen tarjontaa tuolla viikolla ja hyvältä näyttää yhtenä päivänä oli siskonmakkara keittoa ja yhtenä tonnikalapastaa joten ainakin niinä päivinä mennään puistoon. Myös retkeä eläinmuseoon olen suunnitellut. Sielä kun ei olla vielä käyty. Myös litsi, korkeasaari ja suomenlinna on ollut mielessä mutta katsotaan mitä viikossa ehditään toteuttaa.

Nyt enkeleille aamupalaa että pääsevät pihalle meinaavat jo nyt hyppiä seinille. Ensi viikolla pitäisi sataa mitenhän viihdytään kotona jos pihaan ei pääse?

Enkeli