Meinattaan tänään lähteä koko perhe herkuttelelmaan ravintolaan. Muuta ohjelmaa ei olekkaan tiedossa. Ensi viikolla torstaina enkelit 3 ja 4 menee kerhon kanssa lauluretkelle keskustaan. Ukko on yrittänyt saada autolle korjaajaa ihan ammatti miestä mutta ei ole saanut lähikorjaamon miestä kiinni puhelimella. Toivottavasti maanataina onnistuu.

Loppu viikon on ripsunut vettä ja lapset käy yli kierroksilla kun ulkona on märkää ja kylmää. Enkeli 5 ei ole päässyt pihalle juuri ollenkaan kun on vähän nuhassa ja piha on märkä.

Enkeli 2 on pitänyt meteliä siivoamisesta kun pikku mummo auttoi enkeli 1:tä siivoamisessa ja häntä ei ikinä auteta. On nyt kaksi viikkoa siivonnut huonetta ja siivoaa vielä ensi viikollakin. Pienillä on myös viikkosiivous tekemättä kun kukaan ei ole pakottanut heitä hommiin. Toiveissa olisi myös varaston muuttaminen enkeli 3:n huoneeksi nyt viimein, mutta tavaraa taitaa edelleen olla liikaa. Pakko varmaan raikota toppavaate laatikot ekana ja yrittää päästä joistakin huonommista jo eroon. Totesin taas sitä penkoessani että meillä 120cm tyttöjen vaatteita yksi äitiyspakkauslaatikko ja toinen vähän pienempi iso laattikko. Luulisi riittävän. Toisaalta tuota kokoa käytti molemmat isot tytöt jo samaan aikaan ja luultavasti myös pienet tytöt käyttää tuota kokoa samaan aikaan joten kauheasti ei uskalla poiskaan laittaa. No pitää taas lukittautua huoneeseen penkomaan ja puuhamaan. Sängylle tulee paikka kun siirretään pakastin pientenhuoneeseen mutta pitänee leikki ja lelujen säilytys tilaakin jostain puuhata ja varmaan pieni koulupöytä pitää asentaa enkeli 3:lle että voi puuhata eskari ja myöhemmin koulutehtäviä.

Nyt pitää antaa enkeli 5:lle lisää aamupalaa ja töniä ukko ylös sängystä että ehditään sinne syömään ajoissa.

Enkeli