Kakkuja on taas väkeretty. Tämmöisen kokko-Kakun päätin puuhata

1245510625_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakun välissä oli suklaakermavaahtoa pari isoa raitaa ja niinhän siinnä kävi että kun kuva oli otettu alkoi eri kerrokset liukumaan eri suuntiin ja kokko romahti niinkuin aidotkin tekee =). Tulen lieskat keltapunasta marmoroitua marsipaania. Ne onnistui tekemisen pikaisuuteen nähden mukavasti. Ensi vuoden kokko-kakkuunkin sain ideoita katostaan muistaako niitä enää silloin.

Onneksi oli herkuttelijat paikalla siin satiin lätsähtänyt kakku heti parempiin suihinCool.

Vielä loppuun kuva Waarin synttärikakku koristeista. Meinasin ensin pitää nämä salassa h-hetkeen asti mutta en taida maltaa kun kuvat jo koneelle latasin. Tein nuo tänään ja ukko(Waari) ei ole niin kuivunut että pysyisi kovinkaan hyvin pystyssä kuvan sain kuitenkin pika pikaa räpättyä. Marsipaania koko hoito.

1245510651_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässäpä tätä päivittelyä taas.

Ai niin piti vielä valittaa että enkeli 5 on oppinut laittamaan hellan levyt päälle. Yksi muovikauhan varsi on nyt hieman sulanut mutta sen pahempaa ei ole onneksi vielä sattunut. Pitää pitää keittiötä ja tyttöä kokoajan silmällä.

Nyt valmistautumaan ilta puuhiin. Joko huomenna on kaikki kaupat auki jos ryntäisi kesä ale ostoksilleSilmänisku. Löysin taas lehdestä ale kupongin Ullan unelmiin joten ehkä ainakin jotain kakkuvärejä, pursotinpusseja ja ruohopursotintyllan voisi hankkia. Päkis haluutko mukaan shoppailemaan??

Enkeli