Tänään kävin naapurin kanssa ostamassa pihalle kukat. Meillä on pihalle laitettu isoja betonisia kukkalaatikoita estämään autojen läpiajon ja niihin tarvittiin kukat. Ostettiin vaaleanpunaisia belargonioita ja ympärille sini-valkoisia mitähän ne on nimeltään semmosia samettisen olosia tötterö kukkia. Grillille laitettiin kahta punaisen eri sävyisiä ahkeraliisoja. Ne menestyi viimevuonna siinnä hyvin ja oli nättejä joten ostettiin samaa. Multaa ostettiin myös 4 säkkiä. Vielä yksi laatikko jäi ilman kukkia kun sitä ei aluksi pitänyt laittaa olleenkaan mutta laitetiin kuitenkin kun joku auto oli ajanut yön aikana läpi leikkikentän. Ostetaan siihen kukat myöhemmin ja multaakin jäi yli.

Iltapäivä siis meni ostoksilla ja istutellessa. Illalla paistetiin iltapalaksi makkaraa grillillä.

Ukko lähti töihin ja minä siivosin keittiön ja vähän olkkaria. Nyt pitäisi hipsiä nukkumaan ja jatkaa siivoamista huomenna. Enkeliden 3 ja 4 kerhon kevätjulakin on huomenna illalla mennään retkelle suomensaareen tai niemeen tai jonnekin en nyt niin tarkkaan muista. Ei vielä sielä anneta kerho-opelle kukkaa tai muuta vaan vasta sitten viimeisellä kerho kerralla 24.6 sattuu olemaan kerho vielä enkeli4:n synttäripäivänäkin.

Kissa on ihan sekopäänä. Haluaisi ulos ja nyt olen parina iltapäivänä pitänyt parvekkeen ovea auki ja sinne partsille nyt joka välissä hinkuu. On myös löytänyt nukkumapaikan Enkeli1:n jalkopäästä mutta en halua jättää kissan takia tyttöjen huoneen ovea auki joten nyt sitten kissa rapsuttelee ovella jos sen joku hänelle avaisi. Onneksi ukolla ei ole kuin 10 työyötä ja sitten pääsee kissakin taas mökille reihumaan.

Lomaa odotellaan jo kovasti ja koulun loppumista. Tytöillä oli tänään koulussa siivouspäivä. Huomenna ja pe pitäisi olla normaalit päivät.

Nyt nukkumaan!

Enkeli