Aamu alkoi kun juksasin lapset ikkunaan katsomaan pihaan tullutta hevostaNauru Onnistuin kaikkien nenät oli ikkunassa. Enkeli1 oli tosin kaverilla yökylässä joten häntä en päässyt huijaamaan. Iltapiväällä päätettiin lantenkanssa huijata vielä ukkoakin. Märkä musta ompelulanka likattin telkkari ruudun halki niin se näytti siltä että ruutu olisi rikki. Kun ukko tuli kotiin enkeli1 selitti että oli sisällä leikkinyt pallolla joka oli osunut telkkari ruuttuun ja ruutu oli haljennut. No eihän ukko uskonut kun enkeli 1 hymyillen kertoi vahinosta. Minä huutelin olkkarista että joo joo tuu vaikka kattomaan ja kun ukko tuli ja koski lankaan päästiin huutamaan kaikki APRILLIÄ.

Kunkkumummo pisti meidät tosissaan miettimään huijataanko meitä oikein urakalla. Oli aamulla soittanut ukolle että oli hukannut avaimensa ja uutta avainta nyt tarvittaisiin. Kun ukko tuli kotiin kyselin että ihanko oikeasti vai onko mummeli kehitellyt kunnon aprillipilan. No mentiin viemään vara-avain mummolle että pääsee taas kaupassa käymään. No avaimet oli oikeasti hukassa mutta olisi ollut hyvä pilakin.

Huomenna on enkeli 3:n ja 4:n kerhossa kerhokuvaus. Joten siistejä vaatteita pitäisi kaapeista kaivaa. Myös normaalit kuorot ym. Perjantaina olen lähdössä Helsinkiin yksin ilman lapsia.

Enkeli