Enkeli2 tuli itku kurkussa kotiin pihalta kun "villiintynyt" koira oli hetkeksi napannut hänen hanskan. Siis mitä? Enkeli2 ja kaksi pihan lasta selitti yhtä aikaa kun koira oli tullut laskumäelle ja napannut enkeli 2:n hanskan ja naapuripihan poikaa hupusta ja sitten he olivat huutaneet apua ja joku pariskunta oli soittanut poliisille... No ukko päätti mennä katsomaan mitä sielä tapahtuu.

Tuolla ukko nyt leikkii pihalla saksanpaimenkoiran kanssa. Jonkun se varmasti on. On panta mutta siinnä ei lue mitään. Koira on leikkisä hakee ukon heittämiä lumipalloja ja tottelee käskyjä istuu ja meni maahan käskystä. Toisesta etutassusta tulee verta niin ei vienytkään koiraa sisälle kerhohuoneelle. Nyt odottelevat poliisia tai jotakuta joka ehtisi tulla koiran hakemaan sillä meille tuo EI voi tulla! Taitaa olla vähän pentu vielä kun on niin leikkisä.

Enkeli 5 on kuumeessa annan yöksi lääkettä. Nyt nukkuu. Enkeli 4 on terve mutta en vienyt häntä kerhoon. Enkeli 3 nukkui 14 tunnin yöunet meni nukkumaan ennen klo 20 ja herätin klo10 jälkeen. Ei herännyt vaikka mittasin kuumeen korvasta. Ihan vain pientä lämpöä on noussut nyt päivällä 37.5.

Ukko juoksuttaa koiraa ja juttelee naapureiden kanssa. On tuo jotain koulutusta saanut kiertää ukon vierelle minun silmin niinkun pitää. Tosin en kyllä juuri mitään koirista tiedä.

Enkeli


Yli tunti on menny siitä kun viimeksi kirjoitin. Koira on kerhohuoneella. Poliisi ei sitä hae ei kuulemma kuulu heille. Antoivat eläinhoitolan numeron mutta sielä vastaa vastaaja. Ukko jo suunnitteli että menee tonne metsään ja päästää koiran vapaaksi jos osaisi itse kotiin. Ärsyttävää kun yrittää itse auttaa niin kukaan ei tule vastaan. Kenellekään ei asia kuulu tai niille joille kuuluisi niin heitä ei saa kiinni. Huoh tässähän tää ilta menee koira vahdissa mutta ukon on lähdettävä yöksi töihin eikä koira voi silloin olla yksin kertsillä.

Nyt iltapalaa lapsille.

Enkeli

21.00 jälkeen...

No niin koira on haettu hotelliin. Johonkin eläinhoitolaan viimein pääsi.

Naapuri naureskeli että viimeksi hoideltiin Tipitiitä sitä sinisorsan poikasta nyt koiraa onko seuraavana tilauksessa norsu?? Minä mietin että hevonen varmaan eksyy seuraavaksi ennen norsua ja viimeisenä tuossa lätäkössä polskii sinivalas. Ukolle sanoin että ehkä pitää ottaa nyt jo selvää minne löytöhevosen voi viedä. Se lintuhoitola silloin alkukesästä otti vaan lintuja. Tuo hoitola huolii pieneläimet nelijalkaiset mutta hevosen hoitolaitos ei ole vielä tuttu Nauru.

Lapset nukkuu ja iltapala valmistuu. Karjalanpiirakoita kun meidän aikuisten päiväruoka jäi niin pieneksi.

Enkeli syö palasen ja hipsii nukkumaan.