Itseppä pyysin kommentteja ja heti niitä sainNauru. Kaikki kommentit on tervetulleita. Tämä netti on siitä mukava kapistus että jos joku blogi on tylsä eikä kiinnosta niin liisää löytyy mielin määrin sekä kiinnostavia että tätä lässyn läätä. Lisää kommenteja saapi laittaa!

Enkelit 3 ja 4 taistelee viimeisten lelujen kanssa. Vähän eilen uhkasin että takavarikoin kaikki lelut mutta tänään kun pohdin asiaa lisää en todellakaan tiedä mihin noi laatikot ja tavarat laitan takavarikkoon. Mutta pakkohan ne on nyt jonnekin tunkea kun kerta niin uhkasin. Kun nyt ensin saavat tavarat laatikoihin.

Pääsiäisaskartelut pitäisi aloittaa. Suunnitelmissa on munien huovuttamista, ovikranssin valmistusta, rairuohon istuttamista ym. Tarvikkeet vaan on varaston perimmäisessä nurkassa. Lasten vaatekokojen muuttaminen suurempaan on sekoittanut varaston samoin talvivaatteiden pesu ja vaihtourakka myös. Ei mene pitkään kun pitää kesäkengät ja takit kaivaa esiin. Niitä olenkin nyt inventoinut kuka tarvii uutta takkia ja kenkää ym. Hyvin vaiheessa on vielä tuo touhu.

Enkeli2 sai siivotkusi lupasin hänelle the sound of music elokuvan katsomista mutta lähtikin sitten pihalle leikkimään. Nyt on neidin kanssa sovittu että saa katsoa kerran elokuvaversion musikaalista ja sitten jos EI pääse musikaaliin esiintymään saa katsoa uudestaankin mutta jos pääsee niin sitten ei katsota elokuva versiota enempää että ei mene puurot ja vellit sekaisin.

Eilen kuoro-ope oli kysellyt ketkä musikaaliin menee laulamaan ei että ketkä sinne ovat hakeneet mukaan. On luottamus opella tyttöihin kohdallaan. Oli sitten laulattanut kaikki neljä ilmoittautunutta ja sanonut että jos noin laulaa kun nyt lauloi menee tosi hyvin. No huomenna se selviää kuinka käy.

Enkeli 5 pälpättää omiaan eteisessä ja enkeli1 on myös pihalla.

Minä siirryn takaisin lastenhuoneeseen koittamaan äänijänteitä.

Enkeli