Enkeli 2 pääsi musiikkiluokalle!!!

Eilen kirjoitelin sitä päiväkirja sivua. Tulihan sitä tesktiä tietokoneella kirjotettuna 1,5 a4 Hymy. Säästän teidät tuota vuodatukselta.

Pääpiirteittäin juorusin Sinisen ja Päkäpään kanssa msn:ssä. Päkäpään kanssa tuli juoruttua puhelimessakin. Päkis tulee 12.2(muistaakseni) meille yökylään. Siivosin myös varastoa ja siirsin lastenhuoneesta yhden hyllyn varastoon takavarikkohyllyksi joka sitten täyttyi muulla kun takavarikko tavaralla. Mutta vähitellen saadaan selkoa mitä laitetaan kiertoon ja mitkä jää säilytykseen.

Jee nyt jään odottelemaan enkeli 2:ta kotiin että pääsen kertomaan iloiset uutiset. Kyllä vähän epäilin pääseekö kun sano että oli ekassa kokeessa missä piti tunnistaa oliko soitettu melodia pätkä sama vai ei ja kuulemma kaikki oli melkein samoja. Minusta ne ei ollut samoja mutta kuuntelinkin soittoa oven takaa enkä kaikkea kuullut. Toisessa kokeessa oli yksinlaulu ja rytmitys tehtäviä. Koulumatka pitenee ja bussilippu pitää hankkia mutta kivaa että pääsi kun sinne kovasti halusikin.

Enkeli

Sain tänään Enkeli 3:n syömään keitetyjä porkkanoita! Meillä lapset tykkää kinkkulaatikosta jossa on perunasipulisekoitusta ja kinkkusuikaleita ruokakermaa ja uuniin. Ei niin nopeaa mutta helppoa. Nyt ostin toisen perunasipulipussin tilalle vihannessuikaleita jossa oli perunaa sipulia porkkanaa lanttua ym. Ensin enkeli 3 ronkki porkkanoita pois. Enkeli4 söi reippaasti ja totesi että hyvää. Annoin enkeli4:lle lisää ja totesin itsekseni että tässä porkkanat maistuu ihan perunalle on kuin erivärisiä perunoita. Vähän niinku makaroonit on erivärisiä joskus. Poika maistoi porkkanaa!!! ja totesi samaa ja pisteli lautasen tyhjäksi saman tien ja pyysi lisää!!! WOU WOU WOU joskus nuo lapset osaa yllättää.

Taisi olla vaan valmis maistamaan. Minä kun epäilin että jää koko ruoka lautaselle kun on porkkanaa seassa eikä niitä oikein saa poiskaan. onneksi maistui.

Nyt ovat lähdössä pihalle. Sielä onkin aivan ihana sää aurinko paistaa jos tuo ukko pian herää niin vois mennä hiihtämään noiden kanssa jäälle.

Enkeli lisäilee klo 14.11