Pyykit on taas pesty ja ruokaakin saatu. Syötiin tänään tortilloja. Isot enkelit ei halua pihallle. Pienet enkelit siivoo huonettaan eivät perjantaina saaneet sitä valmiiksi. Tuskin tänäänkään saavat kun kukaan ei vahdi. Ukko lahjoo, uhkailee ja kiristää isoja pihalle. Tais antaa pari euroa rahaa että tytöt kävelee kaupalle edes. Menee hermot kun tappelevat vaan sisällä.

Mun pitäis pistää pyykiä kaappeihin ja sit varmaan siirtyä vahtimaan tota siivoamista. Ukko alkoi asentamaan lasten tietsikkaa.

Eilen ostettiin enkeli 2:lle kuoroon hame sen paidan kanssa sopiva ja sopii sitten myös enkeli1:lle partioparaateihin. Myös uikkarit ostin kun oli alennuksessa mut niitä oli vain yhdet 150cm eikä lisää löytynyt joten vain toinen sai nyt uudet. Olen pidemmän aikaa jo katellut 140-150 cm ukkareita alelaareista mutta aina löytyy vaan yhdet. Bikineitä kyllä löytyis. No toinen saa sitten kun taas löytyy vaan yhdet ja kivempi on kun on erilaiset niin ei mene hallissa tytöt sekaisin Silmänisku.

Tänään odotellaan vieraita kun eivät ite saa vauvaa pukerrettua pihalle niin kai sitä pitää vähän avittaa. Haa jos tekisi pienen "tule ulos"-kakun saisi sen harjoitus kehdon käyttöön. Joo niin teenkin kakkua jälkkäriksi. Pitää lähteä hakemaan kermaa lähikaupastaNauru.

Enkeli