Huh alettiin sitten iso puuha näin viikonlopun kunniaksi. Pistettiin miltein koko kämppä uuteen uskoon. No vähän jäi kesken vielä mutta huommennakin ehtii. Eli keittiöstä lähti ylimääräinen jääkaappi ullakolle. Jääkapin koloseen siirrettiin mikro, kahvinkeitin ym. pikkusähkötarviketta. Sitten siirrettiin tyttöjen huoneesta sängyt olkariin väliaikaisesti ja meidän makkarista askartelukaapit ym. rojut tyttöjen tyhjään huoneeseeen samoin keittiöstä pakkastin tyttöjen huoneeseen myös valkoiset laatikostot ja valkoinen pöytäkin sinne mahtui. Nyt keittiöön mahtui iso pöytä ollkarista ja tyttöjen huoneen sängyt mahtui meidän exmakkariin ja meidän sängyt tuli olkkariin. Tähän siitten muutos jäikin tämän päivän osalta.
Vielä olkkaria pitäisi muutella niin että sängyt mahtuu kivasti mutta ensin pitää siirtää yksi hylly tyttöjen nykyiseen huoneeseen.

Tässä kun arki taas alkaa niin yritän saada tuon tyttöjen ex huoneen eli tilapäisvaraston raivattua niin että sinne mahtuisi tarvittaessa levittämään askartelu juttuja sitten vaan ovi kiinni kun ei enää aika riitä askarteluun eikä toivottavasti kukaan pääse niitä sotkemaan. Eli sain askarteluhuoneenSilmänisku mutta ukko ei sitä suunnitelmaa vielä tiedä vaan meinaa enkeli 3 paran työtää sinne pakastimen ja askartelukaapin väliin. Melko nopeasti tuo "varaston" siivous täytyy tehdä koska minun kakkutilpehöörit ja esim. leivinpaperin on valkoisessa laatikostossa kaikkien rojujen takana je tyttöjenkin pitäis varmaan saada vaatteitaan vaatekaapista.

No nyt kun ette kuitenkaan tajua miten huoneet on muuttuneet ja kamera vaan jatkaa kyläilyään niin tulkaa kurkkaamaan miltä näyttää. mutta ei vielä huomenna jos yritetään saada myös tämä olkkari ensin valmiiksi.

Että semmoinen viikonloppu meillä.

Enkeli