Huih koko eilisen päivän odottelin joko vuodatus taas toimisi että pääsee päivittämään. Nyt toimii mutta tämä on kokonaan muuttunut. Osaakohan tätä enää käyttääkään...Värejä en löydä enää mistään mutta uutena on ViatonnaamojaKieli ulkona tekstin saa myös yliviivattua jos menee väärin lammas. Fonttiakin pystyy vaihtaman mutta ei ollut kivaa malliaNolostunut. Kategoriat on kummasti tossa vieressä toisaalta hyvä niin muistaa niitäkin käyttää. Juu on tässä tottumista mutta värien puuttuminen harmittaaHuuto.

No niin jos sitä pääsisi sitten asiaan. Viikonloppu meni hienosti ja minipäkis täytti 1v ja sai kasan lahjoja. Kakkua syötiin ja illalla juhlien loputtua pelattiin ja juoruttiin. Kotonakin olivat pärjänneet keittiö tosin miltein pomminjäljiltä ym. tavalliset sotkut. Kaatuneen kukan mullat olivat sentään siivonneet.

Pihan jääkenttä alkaa valmistumaan mutta kun reunoja ei ole niin se laajenee ja laajenee joka jäädytyskerralla. Saisi tulla lunta että saa siitä reunavallit. Ajattelin jos tänään kokeltaisi miten rata toimii käytännössä. Eilen isot enkelit kävivät koulun pihalla luistelemassa.

Tänään syödään piparitalo luulen että iltapalaksi. Muu aika menee jäällä ja siivotessa. Ukko vielä nukkuu kun on tällä viikolla yövuorossa eikä tämän yhden yöntakia kannata rytmiä muuttaa.

Nyt teen keittoon ja aamupalan laittoon.

Enkeli

...Äsken ei kuvat näkyneet josko nyt sitten...