Hyvin meni ilotulitusten katselu. Enkeli 5 istui ukon sylissä ja lauloi kuoron kanssa Finlandia hymniä. Sitten oli katsellut ihmeissään kun ukko lauloi maamme laulua =). Enkeli1 piti partiotervehdystä koko maamme laulun ajan.
Kun raketit alkoi pisti enkeli 4 kädet korville mutta tykkäsi kuitenkin raketeista eikä pelännyt. Enkeli 5 oli katsonut ukkoa että mitäs tää nyt on? Pitääkö itkeä vai nauraa ja oli alkanut nauramaan kun ukko oli hymyillyt takas. Kaikki siis tykkäsi raketeista. Oli hieno tulitus.
Poistuessa enkeli 3 ja 4 kävivät sanomassa partioiville poliiseille hyvää itsenäisyyspäivää ja enkeli 3 pyysi poliisia laittamaan pillit päälle mutta sitä eivät tehneet =). Sokoksen jouluikkunakin tuli tuijotettua. Osa enkeleistä pääsi naapurin kyydillä kotiin. Kotona oli poppareita ja kakkua ja mehua. Isot(1,2,3) menivät kerhohuoneelle katsomaan shrekkiä kun linnanjuhlat ei kiinnostaneet. Sen jälkeen nukkumaan. Siis mukava päivä.

Tänään illalla sytytän toisen adventti kynttilän ja meinaan kokeilla liiloja ja sinisiä marsipaani kukkia kun löysin sinistä marsipaania. Pitänee ottaa myös selvää kauneimmista joululauluista ja kynttilä uinnista jos niihin osallistuu.

Huomenna KOTIKOKIT 19.50 yle2!!!!!
Ensi viikolla perjantaina enkeli 2 joulukonsertti!

Enkeli

...Marsipaani härpätyksiä vielä lisäpäivityksenä...
2126089.jpg
Tumman liiloja,vaaleanliiloja, sinisiä ja valkoisia kukkasia.
2126088.jpg
Pukit odottaa joulukakkua kera possun ja pakettien =).
2126092.jpg
Askartelu kaaos vielä kuvaan =).

Nyt kipin kapin kauppaan...

Enkeli siinnä klo13

Kometoikaahan joulurunoja. Ootteko tykänny???