Tänään oli vuorossa pipari talkoot. Myös kuusen koristelin ja pistin nurkkaan seisomaan. Tänä vuonna meillä on puna-kultainen kuusi.
Pipareiden kanssa iski laiskuus. Jo aikasemmin olin päättänyt että en jaksa tehdä tänä vuona taikinaa ja kaupan taikinat on hyväksi havaittu niin niitä ostin kolme pakettia. Tarkoitus oli leipoa näistä piparilinna mutta inspiraatio ei nettiselailua enempää iskenyt joten päädyin ostamaan valmiin piparitalon osat kaupasta. Se on nyt koottu ja koristeltu ja odottaa loppiaista. Lapset leipoi tänään piparit minä vahdin ja paistoin. Välissä käytiin enkeli 2:n kanssa laulamassa kauneimmat joululaulut kirkossa. Laitan kuvaa kuusesta, talosta ja pipari kasasta kun löydän kameran jostain.

Eilen lauloin lasten kauneimpia enkeli 3:n ja 4:n kanssa. Tehtiin joulutorttuja ja käväisin pesutuvassa mutta vain puolikkaan vuorta sain pestyksi joten toinen puoli odottaa maanataita. Kummisetä J käväisi myös tyttöjensä kanssa kyläilemässä. Huomenna pieni paketti kierros pitäisi ehtiä kiertää. Ai niin Sipelle piti laittaa sähköpostia kun olen mokoma kadottanut hänen numeron puhelimesta. Vain tyhjä nimi löytyy =).

Taidankin tehdä sen heti ettei taas unohdu. Kolmas kynttiläkin on vielä polttamatta jos sitä poltaisi ja koristelisi jo malliksi mutaman piparin lapsille.

Enkeli ja nukkuvat neljä isointa ja valveilla ukko ja enkeli 5

Nalle oli jo äänestänyt mieleistään joulurunoa ja paria runoa on kommentoitu. Kivaa!! Rohkeasti vaan kaikki kertomaan mielipiteensä runoista. Kaikki jo ilmestyneet runot löytyy helposti täältä. Vielä niitä on kuitenkin 10 ilmestymättä =).