Eilen oli enkeli1:n kehityskeskustelu. Todettiin vähän samaa mitä enkeli 2:n kanssa. Hyvin menee 8 on kokeista tullut suunnilleen. Läksyt pitäisi tehdä jo ilman kehoitusta openkin mielestä mutta tunneilla tekee hienosti tehtäviä eikä häiritse.

Keskiviikkona olin kuuntelemassa musiikkiluokka asiaa kun tuo enkeli 2 on sinne nyt pyrkimässä. Koulu matka pitenee tuohon harjun huipulle mutta ei se mikään mahdoton matka ole. Mukavilta kuulostivat tuleva ope ja rehtori. hämähäkkiä pitäisi laulaa pääsytestissä.

Eilen innostuin kokeilemaan pikkujoulu lahjojani. tälläisiä tuli.
2119740.jpg
Tein keltaisesta, punaisesta, oranssista ja vaaleanpunaisesta marsipaanista kukkia ja vihreitä lehtiä.
2119751.jpg
Tosi söpösiä nuo pienimmät kukat. Halkaisia noisssa lienee vaan puoli senttiä =). Kokeilin myös kultaista ja valkoista kristallipulveria. Kukille kulta sopi paremmin sen valkoisen ostinkin piparitaloa varten =). Vähän koriste varastoa ajattelin väkertää samalla. Pikeeri kukkasia teen sitten kun piparit on koristeltu.

Nyt pitää mennä katsomaan että isot ehtii kouluun ja herättämään enkeli 4 että ehditään kerhoon. Enkeli 3 tajusi äsken että on luukku avaamatta joten sitäkin on autettava. Suklaat on usein jumissa kalenterissa =).

Enkeli