Viikonloppuna saatiin parveke siivottua! Nyt sielä mahtuu muutakin kun vain kääntymään. Myös sohva meni vaihtoon. Kiitokset vain Rapsu tädille tuo sohva sopii hienosti meidän väreihin =). Enkeli 5 tykkää tehdä suupieruja nahkasohvan käsinojaan!

Enkeli 2:n kanssa on taisteltu siivoamisesta. Viime viikon perjantaina siivoaminen jäi kun oli ne telka kuvauset. Neidin piti sitten siivota lauantaina ei saanut aikaiseksi. Sunnuntaina sai jotain aikaiseksi mutta kun ei valmista tullut ilmoitin että hän saa siivota myös seuraavalla viikolla. Muut lapset kykenee siivota huoneensa siivouspäivänä kokonaan mutta enkeli 2 käyttää siivouspäivänsä lukemalla ja se on epäreilua. Siivosi nyt sitten myös viime perjantaina. Tai siis luki taas lehteä taas. Moneen kertaan muistutin että hänellä on vain perjantai aikaa siivota muuten siivoaa vielä kolmannenkin viikon. Vaan ei auttanut uhkaus. Enkeli 2:n siivousvuoro siis jatkuu vielä tällä viikolla. Sunnuntaina sai viimein siivottua tosin silloinkin enkeli 1 auttoi häntä. Enkeli 2:lla oli myös yksi vihko ja koulukirjakin hukassa. Vihko siivouksessa löytyi kirja on vielä jossain. Käskin pyytää opettajaa katsomaan jos se olisi livahtanut viereiseen pulpettiin. Mitähän sitä keksisi että neidistä tulisi hieman huolelisempi??

Tänään on Enkeli 5:llä eka hammashoitajan tarkastus. Ukolla on yövuoro viikko ja viikonloppuna lähtee mökille poikien viikonloppua viettämään. Lisäksi on normaalit lasten harrastukset. Ei siis mikään mahdoton viikko edessä.

Enkeli