Ukko on mökillä. Enkeli 1 on kaverilla yökylässä tulee tänään tai huomenna.

Eilen keittelin omppusoseen. Tuli koko 10 litran kattila ihan täyteen. Ne ovat nyt edelleen jäähtymässä parvekeella pakastepurkeissa. Tuo kai säilyisi jäääkappissakin mutta pakastimessa on enemmän tilaa joten pistän soseen pakkaseen.

Enkeli 2:n siivousvuoro jatkuu jo neljänellekin viikolle. Lisärangasistuksena laadin että jos neiti ei tänään saa siivotuksi takavarikoin jokaisen Aku Ankan ja kirjat mitä huoneesta löytyy. Huoh rasittava tapaus!

Eilen illalla saunan jälkeen huomasin että jokin pöpö on meille pesiytymässä minun ääni alkoi heiketä mutta illalla vielä toimi jotenkin. Nyt aamulla koko ääni on poissa. Täällä siis kuiskaamalla yritän saada enkelit järjestykseen. Suunnitelin että jos meno yltyy huutmiseksi niin että minun kuiskutukseni ei siinnä kuulu otan nokkiksen ja puhallan siihen että saan porukan pysähtymään =). Tuskin tämä mitään pöpöä on yöllä muistin että kävin kaupassa ilman kaulaliinaa. Siis tämä joka syksyinen äänenemenetys vain. Saan kurkkukivun jo siitä että kävelen pihan läpi pesutuvalle ilman kaulaliinaa. Kai nämä on sitten niitä pitkän kaulan haitapuolia.

Pari päivää sitten viritin tuon lasten kitaran ja sainkin sen hienosti vireeseen korvakuulemalta. Olen nyt sitä pahimpaan kitara himoon rämpytellyt. Harmi vaan että kitara on niin pieni. Hyvä että sormet mahtuu kielien väliin =).

Nyt menen keittelemään teetä jos tämä kurkku tästä selkenisi.

Enkeli kuiskuttelee tänään on siis turha soitella =)
 
Käsinuket löytyvät nyt kuvina sivujen käsinuket osiosta tässä suora linkki