Enkeli 1 Partio kalenteri tilaus lappu tuli eilen. Ilmoitelkaahan jos haluatte kalentereita. Enkeli 1 menee kaverinsa kanssa kysymään jos saavat myydä kalentereita kaupan edessä. Siinnä on nosto automaatti vieressä niin ihmiset saa tarvittaessa käteistä. Nykyään ovelta ovelle myynnissä on se ongelma kun kenelläkään ei ole käteistä rahaa kotona. Olin ajatellut että molemmat tytöt voisivat myydä 10-15 kalenteria.

Muitakin tuotteita löytyy. Heijastimet on muuttuneet jousiheijastimiksi. Sellaisiksi mitkä lyödään käsivarteen kiinni. Sitten on ne kynttilä pakkaukset jouluun ja itsenäisyyspäivään ja joulukortteja 5kpl paketit tavallisia tai taiteella joissa kuoret on mukana. Kaikki tuotteet 5€ paitsi tavalliset joulukortit 2€.

Enkeli 1 itse oli sitä mieltä että myy 300 kalenteria! Mutta jos 30 tuotetta saa myytyä niin hieno saavutus sekin. 20 tuotetta kauppasi viime vuonna ja sai sittä palkaksi retkipullon. Nyt olisi 30 tuottella tarjolla tunturihaukka kiikarit ja 50 tuotteella puukko tai matkapyyhe.

Perjantaita odotellaan kovasti. Päästään akkain kanssa K.mökille rentoutumaan. Minun saapuminen taitaa siirtyä hiukan lauantain puolelle kun ukko on perjantain iltavuoroa töissä. Pyhäinpäivän kynttiläkin pitäisi haudalle käydä sytyttämässä lauantaina tai jos sunnuntaina mökiltä tullessa kaartaisi sitä kautta tai sitten ukko käy lasten kanssa.

Nyt siivoomaan.

Enkeli