Taas on uusi viikko alkanut. Tänään on enkeli1:n partio. Huomiseksi yritän saada pesutuvan ja olen luvannut mennä koululle vastaanottamaan syystempaus tavaraa. Torstaina on enkeli 2:n kuoro ja sen jälkeen menemme isojen tyttöjen kanssa uimaan. Perjantaina on kokkiohjelman kuvaukset. Lauantaina olisi Tampere päivän juhlimista mahdollisesti kävisin pienten kanssa leikkilauluja leikkimässä ja isot menisi ukon kanssa vakoilumuseoon sen jälkeen kalamarkkinoiden kautta kunkkumummolle mutta katsotaan nyt mitä oikeasti saadaan aikaan. Sunnuntaina aamulla syystampaus ja vohvelitaikinan valmistus aamupäivällä kirpparipöydän vahtiminen ja klo 14 enkeli 2 esiintyy Finlaysonin kirkon vihkimisessä kun remontti on sielä valmistunut. Eli taas vaihteeksi puuhaa riittää =).

Enkeli 1:ltä putoo hampaita kolme on nyt lähtenyt viikon sisään ja enkeli 2:ltakin on lähtenyt yksi. Millähän nuo kohta syö kun ei hampaita ole suussa juur yhtään.

Nyt taidan yritää raikota tuota meidän makkaria siistimmäksi taas kerran. Enkelit 3 ja 4 on lähdössä pihalle ja enkeli 2 pian kouluun. Enkeli 1 on jo koulussa.

Enkeli