Eipä tässä tiedä mitä sitä voi kertoa ja mitä jättää kertomatta =). Mutta kuvaukset meni hienosti tytöt jaksoi olla nätisti tosi hienosti ja olimme niin hyviä että kuvaukset oli tuntia nopeammin valmiit kuin oli suunniteltu tosin varmaan 20min odoteltiin jälkiruuan hyytymistä koska halusimme sitäkin maistaa. Kivaa oli!! Eli kannatti lähteä mukaan tuohon. Telkkarista meidän jakso tule 8.12 taitaa olla maaanatai kellon aikaa en tiedä. Ilmoittelen ja muistuttan asiasta sitten kun ollaan lähempänä. Studiolla nähtiin se meidän kotona keväällä tehty alkupätkä ja oli oikein mukavan oloinen sekin.
Ennen kuvauksia saatiin sämpylää ja virvokkeita. Sitten mentiin meikkiin. Minut meikattiin kokonaan ja tytöt sai hiussuihketta ja huulikiiltoa =). Meikissä meillä kävikin tuuri sillä viereisessä studiossa kuvattiin aattona ulos tuleva jouluohjelma jossa oli mukana koko pikkukakkosen väki!! Nähtiin Eija, Jari(Galaxin juontaja), Teppo(kupletin juontaja), Johanna(Kinahvi), Kaisla, Lassi ja sanaarkun setä jokna nimeä ei muisteta. Tästä ohjelmasta meillä on nyt sisäpiirin tietoa ;o).

Saunassa on käyty ja naamat pesty. Pikku enkelit katsoo ukon kanssa hauskoja kotivideoita. Kohta iltapala pesu ja nukkumaan.

Enkeli