Eilen oli enkeli 2:n vanhempain ilta. Enkeli 2:n pöytä ryhmällä oli eniten hiljaisuus tarroja. Tarroja saa aina hiljaisen työn tunnilla eli kun opettaja sanoo että nyt tehdään matematiikan tehtäviä hiljaa ja tämä on hiljaisen työn tunti niin oppilaiden on pidettäva huolta että oma pulpetti ryhmä pysyy hiljaa. Jos joku mölisee jää se pulpetti ryhmä ilman tarraa. Enkeli 2 onkin kotona kertonut kuinka joutui karjaisemaan vieressä istuvalle pojalle HILJAA kun tämä ei ollut hiljaa. Taisi poika uskoa ensimmäistä komennusta sillä tarroja oli nyt 7 ja siis eniten koko luokassa.
Luokka on kuulemma todella innokas ja siitä syystä melko puhelias mutta jos tämä tarra hommeli auttaisi pitämään suut supussa edes välillä =). Opettaja sanoi että kielivalinnat tulisi jo nyt syksyllä ajankohtaisiksi mutta muistelen että viimevuonna niitä mietittiin vasta keväällä. No sen näkee kun lappu saapuu kotiin. Sitten alan kyselemään mitä tyttö on itse mieltä jos ottaisi ensimmäisenä kielenä ruotsin ja englanti tulisi siten jo neljänneltä luokalta...

Eilen tein omppu piirakan. Löysin pakastealtaasta valmista pullataikinaa joka oli maidotonta ja päätin ostaa sitä että enkeli 5 pääsee myös maistamaan pullaa. Piirakka on miltein kokonaan syöty pienet palat on säästynyt iltapäiväksi välipalaksi. Kuvaa hienosta piiraasta siis ette saa nähdä. Mutta niin hyvää tuo oli että voisi toisenkin kerran tehdä ja helppoa kun vaan latoin taikinapalat pellille ja omput päälle sokeri ja kanelia ja uuniin. NAM!

Tänään enkeli1:n vanhempain ilta. Mitähän sieltä kuulee =). Ai pitääkin mennä kaivelemaan enkeli 1:n partioreppua saivat jotain papereita eilen jotka jäi sinnä iltapala hötäkässä kuiten näyttämättä. Johonkin retkelle oli viimeinen ilmotautumispäivä tänään. Teenkin tuon heti että ei unohdu.

Enkeli