Ensin kakkuja

Ensin äidillä tehty unikeonpäivä kakku. Kukat eli neilikat on tehty Päkäpäältä saadulla neilikka muotilla vaahtokarkkitaikinasta. Tyttö on käsin muovattu vaahtikarkkitaikinasta ja kultaväri on päkiksen kultapurkista. Hyvää oli sisällä kaupan mansikka rahkaa ja vauvojen hedelmäsosetta. Päällä kermaa.

Siten kotona tehtyjä suklaa muffinseja. Nämä on tehty kaupan valmiilla suklaakakku taikinalla johon lisätään vain vesi. Hyviä tuli. Ehdittiin syödä pois ennen kun ehdin niitä koristella. Jääkaapissa odottaa 1kg leivonta margariinnia jos saisi tehtyä lisää muffareita kunhan tässä taas kerkiää.

Tänään maalasin Enkeli5:n kakun pinnan valmiiksi. Tulee siis "T tupla ii kerien" kakku sen jo paljastan muut koristeet selviää sitten synttäreillä ;o). Oikeastaan lisäsin tuohon veden pinnalle vielä hopeaa josta en sitten enää ottanut kuvaa. Päkikselle tiedoksi ne Tiimarin pensselit oli tosi hyviä!! Ei irronnut yhtään karvaa! Tosi pieniä juttujakin niillä pystyi maalaamaan. Vielä kun oppii olla sotkematta kuvan reunoja karamellivärisin käsin.

Sitten käsityö kuvia.

Sukat edelleen päättämättä...

Sukat näistäkin on tullut. Ovat siis molemmista langoista valmiit ja päätämättä nekin. Lisäksi on kuvaamatta sukat joita tein päkiksillä tällä viikolla. Niistä toisesta puuttuu vielä kantapäätä ja kärki. Laittelen kaikista yhteiskuvaa kun saan nuo neljännetkin valmiiksi.

Enkeli