Taitaa olla suosittu vihkimispäivä tänään.

Maanataina aamulla pesin ensin pyykkivuoren pesutuvassa. Sen jälkeen lähdin Helsinkiin
Päkisten luo. Pikkupäkän kanssa pelatiin prinsessa peliä. Pikkupäkä voitti melkein aina mutta pääsimpä minäkin muutaman kerran prinsesaksi =). Dubloista rakennettiin prinsessalinna ja jättiukkoja jne. Päkiksen kanssa tehtiin hernepusseja, marsipaani ruusuja ja kallankukkia, suklaasta kirjaimia, käytiin shoppaamassa muutamana päivänä ostin carcassonne peliin taas yhden lisäosan lisää ja askastelu leikkureita toisella saa leikattua hienot kulmat ja toisella hauskaa reunaa jne. Päkiksen, Sinisen ja Omenan kanssa käytiin katsomassa sikkuelämää leffassa ja ennen leffaa ahmittiin perunankuoria, natchoja ja kanan siipiä. NAM NAM ja  leffassa namia ym. leffaherkkuja. Päkiksen palstallakin käytiin keräämässä vahelmia ja vähän kuopsuteltiin rikkaruohoja. Carkassonnen uutta osaa piti myös kokeilla käytännössä ja kun ohjeet ei aina heti selkiydy kokonaisuudessaan niin minä voitin KARTANOLLA. Kärry oli hauska uutuus mutta kalsarikalle oli vähän pönttö tosin kun sovittiin että sitä ei voi syödä tornilla niin senkin arvo pelissä nousi. Pitää varmaan siivota tuo olkkarin pöytä niin päästään ukon kanssa pelailemaan...Tostaina iltapäivästä tulin takaisin kotiin.

Siinä taisikin olla koko reissu. Kivaa oli KIITOS kestityksetä ja kaikesta Päkiksille.

Tänään siivouspäivä huomenna yökyläläisiä ja sunnuntaina lettukestit ja maanataina KOULUUN! Jaa pitänee vielä kysyö noilta että lettuja vai vohveleita?

Niin kotona Enkeli 5 ei ole oppinut mitään uutta vehnä sopii joten kielletyjä on vain kaura ja maito. Muutkin lapset on ihan normaaleja. Enkeli 1:llä on vähän yskää.

Nyt aamutoimet ja sitten siivoamaan

Enkeli