Eilen illalla kirjoittelin jo pitkät pätkät mutta sitten sivut ilmeisesti kaatui ja kaikki teksti hävisi nettiavaruuteen. No jos nyt saisi tarinat muidenkin luettavaksi. Pitää varmuuden vuoksi kopioida ennen julkaisua =). Sen siitä saa kun ei ikinä jaksa niin normaalisti tehdä.

Siis kotiin on päästy kiitoset vielä päkäpukille kyydistä ja Sinisille auton lainaamisesta!

Enkeli 5 otti ensi askeleensa eilen unikeonpäivän kunniaksi. Ihka ensimmäiset askeleet näytti enkeli1:lle ja toiset ensiaskeleen näki ukko ja minä kun ukko minut paikalle huusi. Tänään ei ole vielä kävellyt yhtään mutta eilen yhteensä 10-15 ainakin käveli. Yö meni rauhatomasti kun tarjolla oli vain vettä ja tuttia. Totesin että pian 1v neiti ei tarvitse yöllä vellipalvelua. Saa sitten illalla kunnon puuro tankkauksen ja maistuu aamupuurokin kunnolla.

Aamulla meinasi sitten tulla kiire kun heräsin kymmentä yli 7 ja lastenhoitaja oli tulossa jo 7.30. Hyvin kuitenkin ehdittiin pystyy ja hammasröntgeniin. Kotimatkalla käytiin ostamassa lasten matkakortti niin pääsevät isot tytöt talvella uimaan ja syksyllä tarvittaessa bussilla matkaamaan. Käytiin vähän katselemassa uimapukuja mutta ei löytynyt mitään kivaa. Lisäksi käytiin kirpparilla, tiimarissa ja kaupassa. Paljon siis ehdittiin ja kun tultiin kotiin käväisin minä vielä yksin postissa ja sitten päästettiin hoitotäti muihin hommiin.

Ostin itselleni muffinsi vuuan tai oikeastaan kaksi niin ei tarvitse sormia poltaa kun meille 12 muffinsia ei riitä millään.

Kuvia kesästä taisin eilen lupailla ja lupailen niitä tänäänkin myöhemmin kun ehdin katsoa julkaisu kelpoiset.

Nyt menee enkeli5:llä hermot taitaa olla nälkä...

Enkeli