Ei sitten mentykkään torstaina puistoon van lähdettiin taas päiväksi päkäpäille. Lapset leikki ja riehui me aikuiset juorusimme mitä lastenhoidolta kerettiin. Illalla Päkäpässi vei neljä isointa enkeliä pikkumummolle nukkumaan ja me enkeli5:n kanssa jäätiin hetkeksi pelaamaan tai enkeli5 ahmi maissinaksuja ja minä pelasin.

Eilen oltiin taas puistossa lekkimässä syömässä ja uimassakin nuo kävivät. Waarikin tuossa pikaisesti pyörähti nukkumassa ja jatkoi sitten p.mökille vessanrakennus puuhiin.

Tänään tiedossa koti päivä. Jossain sopivassa välissä pistän isot pihalle jos vaan säät sallii.

Enkelit levitti tähän tietokone pöydän ympärille kaikki pikkulegot ja menivät olkkariin telkan ääreen. pitää siis aloittaa siivous komenus.

Enkeli

jatkuu...

Taitaa enkelit kasvaa. Tänään enkeli1 söi 5,5 perunaa , enkeli 2 4perunaa, enkeli 3 6,5perunaa ja enkeli4 5perunaa kera suikalelihakastikkeen. Itselleni ja pikkumummolle jouduin sitten jo kettämään lisää perunoita Äsken tehtiin vielä picnic lomalla olevan päiväkodin pihaan ja sielä  vielä söivät leivät ja päälle jätskiä. Enkeli 5:kin syö reippaasti 2,5-3dl porkkana/peruna/possu sosetta ja päälle pullo velliä =). Pylly on punainen mutta ei ole rikki. Vähän on nyt allergia epäilyn alla kaura pitää tuo nyt seuraavaksi kokeilla.

Nyt noi tuli ulkoa joten lopetan taas.

Enkeli