Kotona päivät on menneet haahuilessa aamupäivät, päivällä olen tehnyt ruuan ja ruuan jälkeen on menty pihalle josta on tultu kotiin ukon tullessa töistä.

Enkeli 5 on alkanut höpöttämään ja taputtaa käsiään joka väliin mihin kerkeää. Tuntuu että äänteitä ja jokellusta tulee niin paljon että sitä ei edes pysty luettelemaan nytkin on sanonut  "eikäeikäeikä"  "ga" "tototo" "äittä äittä" "kuikäi kuikäi" täitäitä" "käikäikä" "hikka" ja "hiikka hiikka"...Ekana yönä jätin enkeli 5:tä yövellit pois. Huuto oli melkoinen mutta viimein tyytyi tuttiin. Toisena yönä tutti riitti ja nyt viime yönä ei edes herännyt. Enkeli5 nukkuikin koko yön vaunukopassa olkkarissa kun siihen illalla nukahti. Pitäisiköhän tuo nyt sitten siirtää omaan sänkyynkin nukkumaan tässä samassa rytäkässä. Eilen kokeilin illalla maidon(nan korvikejauhe) sopivuutta ja kun nukkui koko yön niin ei tainnut vatsaa ainakaan kipristää. Aamulla pylly oli hieman punainen mutta neiti oli tainuut kakata jo yöllä ja kakka oli ollut pitkään vaipassa ja punotuskin laski kun vähän tuuleteltiin. Katsotaan nyt miltä peppu näyttää seuraavassa vaipanvaihdossa.

Enkeli1 halkaisi eilen nimettömän kynnen osittain. Varmasti sattui ja laataria meni useampi kun ne aina irtoavat leikeissä ja pihalla on pakko suojata sormi hiekalta. Vielä tytöt ei ole nousseet sänkystä joten en tiedä miltä sormi näyttää tänään. Yön seoli ilman laastaria että saa ilmaa.

Jaaha nyt nousi enkeli 2 joten pitänee alkaa aamupalan valmistukseen.

Lauantaina olisi tarkoitus mennä ostamaan astianpesukone jostain. Alennuksia koneissa ei tällä hetkellä ole juuri näkynyt joten luultavasti tassutellaan prismaan ja otetaan edes bonukset kotiin. Sunnuntaina on ajateltu viedä ainakin kolme isointa Särkkään mutta ehkä mennään ihan koko perhe sinne. Pitää nyt vielä pohtia mikä on viisain ratkaisu. Minä en ole vielä kokeillut särkän uusimpia laitteita ja siksi haluaisin koneisiin pyörimään mutta en vältsysti halua yksin pyörittää kolmea lasta laitteissa ensin =). Olisi hauska mennä ukon kanssa kaksinkin taas laitteisiin pyörimään mutta kukakohan katsosi sitten noita pikku enkeleitä sen aikaa... no siis katsellaan nyt mitä tehdään ja mihin mennään milläkin kokoonpanolla.

Juu siis sitä ruokaa että saa nämä kiljukaulat pihalle. Se enkeli1:n sormi näytti hyvältä jo ehkä selvitään ilman laastaria tänään.

Enkeli