Viime syksynä sain omat lapset seinälle siis heidän kuvat. Tänä syksynä yritän saada kummilapset seinälle. Omenasta löytyy kiva kuva. Myös ekasta kummipojasta J:stä löytyy ihan ok kuva joskin taitaa olla poika jo muuttunut tuon kuvan otosta jonkin verran mutta se menettelee.
Sinisen Tähtösestä ei ole yksin kuvaa mutta jos nyt päiväkodissa syksyllä kuvaavat niin saisikohan sellaisen? A:t sitten puuttuvat milten kaikki. Isoin A:kin lienee tuossa tuoreimmassa kuvassa ehkä 3-4v =). Eli kummilapsille joululahja vinkkiä TUORE VALOKUVA!!!! (kehystä en tarvitse =) ) Vielä en ole ostanut kehyksiä mutta haluan kaikki samanlaisin kehyksiin. Omenan ja J:n kuvat on normaali kuva kokoa eli onko tuo sitten 10x15 joten sitä kokoa voisi sitten olla muutkin. Olen miettinyt että jokaiselle oma kehys tai sitten sellainen mihin mahtuu samaan kehykseen 3 kuvaa ja pojat laitan tyttöjen väliin. Pitää vielä pohtia asiaa mutta jos kummilasteni vanhemmat sattuvat lukemaan niin pistäkäähän muistiin tuo joululahja toive ;o).

Seuraavana (tai sitä seuraavana) syksynä taidan yrittää saada sitten isovanhemmat hääkuvina seinälle minun ja ukon vahemmista löytyy hääkuva mutta seuraava sukupolvi vanhempaan päin lienee hankalampi saati sitten siitä vanhempi sukupolvi. Siinnä sitä hommaa sitten onkin =).

Täyttyy seinät silmäpareista uskaltaakohan täällä enää sitten edes liikkua kun aina joku tuijottaa =). Juu siis puuhaa riittää. Tähän hommaan päädyin kun etsin kadonneita villasukka lankoja... laitoin enkeli 4:n kummilusikan kaappiin ja siitä silmät osui sekaiselle kummilapsihyllylle...lankaa en löytänyt ja nyt pitää antaa enkeli 5:lle nuijanukutus varmaan kun ei millään ala muuten nukkumaan.

Enkeli taas touhussa =)